Prostorný 2+kk v krásném komplexu Gardenia Hills, Košarica

Košarica, Bulharsko – ID 14893
68 500 € ≈ 1 728 598 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/5
Moře 2 000 m
Poplatek za služby 9 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám apartmán 2+kk v komplexu Gardenia Hills, Košarica, Bulharsko

Apartmán 2+kk o rozloze 65 m², situovaný v prvním podlaží soukromého komplexu Gardenia Hills v Košarica. Tento prostorný apartmán nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon, což jej činí ideálním pro relaxaci, bydlení i investiční příležitost k pronájmu.

Lokalita a vybavení:

Komplex Gardenia Hills se nachází jen 1,3 km od Slunečného pobřeží a 2 km od centrální pláže ve Sveti Vlas. Díky tomu poskytuje ideální kombinaci klidu a dostupnosti hlavních turistických atrakcí. V komplexu naleznete restauraci, bazén s relaxační zónou, zahradu, recepci, parkoviště, 24/7 bezpečnostní službu a mini market.

Poplatek za údržbu: činí 9 € za m² ročně.

Výhody investice s MOJE NEMOVITOST U MOŘE:

Nabízíme širokou škálu kvalitních a prověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomáháme vám najít ideální nemovitost, která splňuje vaše požadavky a zajišťuje, že vaše investice neztratí na hodnotě. Jsme bulharská firma, která působí v Bulharsku celoročně a poskytujeme komplexní služby včetně správy nemovitostí a poprodejní podpory. Koupí u nás náš vztah nekončí, ale naopak začíná – nabízíme podporu od A do Z.

Košarica – malebná oblast pro klidný život a rekreaci:

Košarica je malebná obec ležící 3 km od Slunečného pobřeží, na úpatí pohoří Stara Planina. Tato oblast je známá svou krásnou přírodou, hustou středomořskou vegetací a klidem. Oblast nabízí vynikající podmínky pro rekreaci, turistiku, cyklistiku a ekologickou turistiku. Blízkost živého letoviska Slunečné pobřeží nabízí také možnost rušného nočního života a plážové dovolené, zatímco Košarica zůstává klidným útočištěm pro ty, kdo hledají harmonii s přírodou.

Oblast je vhodná pro milovníky přírody, kteří si mohou užít procházky, rybaření nebo cyklistiku. Košarica nabízí veškerou základní infrastrukturu – obchody, školu, krásný kostel na náměstí a dobrou dopravní dostupnost. Burgas je vzdálen 31 km a mezinárodní letiště Burgas je v pohodlném dosahu.

Proč investovat v Košarica?

Košarica je ideální pro ty, kdo hledají klidné prostředí, ale zároveň chtějí být blízko k živému letovisku Slunečné pobřeží. Je to místo s velkým potenciálem pro celoroční bydlení i investice, díky příznivému klimatu, přírodním krásám a kvalitní infrastruktuře. S naší pomocí získáte nemovitost, která splňuje vaše potřeby a nabízí dlouhodobé výhody.

Podlaží
1
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
65 m2
Užitná plocha
57.2 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
460 m
Lékař
1 km
Kavárna
800 m
Restaurace
440 m
Bar
520 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00