Prodej světlého a prostorného bytu s 3 ložnicemi jen 350 m od pláže Playa del Cura, Torrevieja

Torrevieja, Španělsko – ID 14729
165 500 € ≈ 4 189 633 Kč
Plocha 91 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/5
Moře 350 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento krásný byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v přímořském městě Torrevieja, jen kousek od pláže Playa del Cura. Nabízí skvělou investiční příležitost díky své vynikající poloze a dobrému stavu.

Byt o celkové zastavěné ploše 91 m² disponuje třemi ložnicemi, dvěma koupelnami a dvěma prostornými terasami, které poskytují dostatek slunečního světla po celý den.

Byt je velmi dobře dispozičně řešený s orientací na východ, díky čemuž je celý interiér světlý a vzdušný. Všechny pokoje mají přístup k dennímu světlu. Obývací pokoj je propojen s hlavní terasou, která je ideální pro venkovní posezení. Druhá terasa je přístupná z jedné z ložnic, což dodává prostoru na soukromí a možnost odpočinku. Nemovitost je plně vybavena a připravena k okamžitému nastěhování. Kuchyně je prostorná a nezávislá, s dostatkem úložného prostoru. Ložnice jsou vybaveny vestavěnými skříněmi a hlavní ložnice má vlastní koupelnu s vanou.

V bytě je instalována klimatizace, která zajišťuje příjemnou teplotu po celý rok. Budova má výtah, což usnadňuje přístup k nemovitosti. I když byt nemá vlastní parkovací místo, je zde dostatek veřejných parkovacích ploch v blízkosti.

Investice do nemovitosti na španělském pobřeží, zejména v tak atraktivních lokalitách jako je Torrevieja, nabízí řadu výhod. Stabilní středomořské klima s více než 300 slunečnými dny v roce zajišťuje příjemné podmínky pro bydlení i rekreaci. Vlastnictví bytu u moře poskytuje nejen možnost užívat si krásné pláže, ale také příležitost k pronájmu během turistické sezóny, což může generovat zajímavé příjmy.

Oblast Playa del Cura je jednou z nejoblíbenějších rezidenčních čtvrtí v Torrevieja. Díky blízkosti k pláži a výbornému dopravnímu spojení je tato lokalita ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační účely. V bezprostředním okolí se nachází veškeré potřebné služby – supermarkety, restaurace, kavárny, bary a zdravotnická zařízení. V docházkové vzdálenosti najdete také školy a sportovní areály.

Pláž Playa del Cura je jednou z nejvyhledávanějších pláží v Torrevieja díky jemnému písku, křišťálově čisté vodě a plné vybavenosti včetně restaurací a obchodů na promenádě. Je ideálním místem pro rodinné aktivity, plavání a relaxaci na slunci.

Torrevieja se nachází pouhých 45 minut jízdy od mezinárodního letiště Alicante-Elche, které zajišťuje letecké spojení s mnoha evropskými destinacemi. Výborná dopravní dostupnost po dálnici zajišťuje snadné spojení i s dalšími městy v regionu, jako je Murcia a Cartagena. Město je také dobře propojeno veřejnou dopravou, což umožňuje snadný pohyb po okolí bez nutnosti využívat automobil.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v nejatraktivnějších lokalitách na španělském pobřeží. Poskytujeme kompletní podporu zahrnující právní poradenství, pomoc s financováním a administrativní podporu, abychom zajistili, že celý proces koupě proběhne hladce a bez komplikací. Díky naší znalosti trhu a individuálnímu přístupu vám pomůžeme najít nemovitost, která splní vaše představy a očekávání.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo si domluvte prohlídku tohoto světlého bytu v Torrevieja. Pokud tato nabídka neodpovídá vašim představám, rádi pro vás vyhledáme další nemovitosti dle vašich specifických požadavků v oblasti Torrevieja, Alicante nebo v jiných krásných lokalitách na pobřeží Španělska.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
4+kk
Plocha
91 m2
Užitná plocha
81 m2
Balkon
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00