Překrásná vila s bazénem v Torrevieji, nedaleko pláže Eliseos

Torrevieja, Španělsko – ID 14372
390 000 € ≈ 9 777 300 Kč
Plocha 139 m2
Dispozice 4+kk
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tato prostorná zrekonstruovaná vila se nachází na pozemku o rozloze 500 m² a nabízí komfortní bydlení v klidné a vyhledávané části města Torrevieja. Vila má zastavěnou plochu 139 m² a je ideální pro rodinné bydlení nebo jako prázdninová nemovitost. Dům disponuje 3 ložnicemi, z nichž hlavní ložnice je vybavena šatnou a vlastní koupelnou, a dále 2 plně zrekonstruovanými koupelnami.

Interiér vily je dobře řešen, včetně prostorného obývacího pokoje s krbem, který vytváří příjemnou atmosféru a poskytuje útulné teplo během chladnějších večerů. Samostatná kuchyně je vybavená moderními spotřebiči a nabízí dostatek místa pro přípravu jídel. Z obývacího pokoje a kuchyně je přístup na venkovní terasu, která je ideálním místem pro odpočinek.

Venkovní prostory jsou hlavním lákadlem této nemovitosti. K dispozici je soukromý bazén, který zajišťuje osvěžení v horkých letních dnech. Prostorná zahrada nabízí dostatek místa pro relaxaci, opalování a grilování s rodinou a přáteli. Terasa u domu je ideální pro venkovní stolování a grilování během teplých večerů. Suterén o rozloze 100 m² nabízí mnoho možností – můžete zde vybudovat tělocvičnu, kinosál nebo jakýkoli další prostor dle svých představ.

Dům disponuje také parkovacím místem na pozemku, což poskytuje pohodlí a bezpečí pro vaše vozidlo.

Výjimečná lokalita

Vila se nachází v Los Balcones, která nabízí klidné a bezpečné prostředí. Blízkost pláže Eliseos, která je vzdálena jen několik minut jízdy, činí tuto lokalitu obzvláště atraktivní. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, zdravotnická zařízení, supermarkety a restaurace. Oblast je také oblíbená mezi milovníky sportu, kteří zde mají přístup k golfovým hřištím a dalším rekreačním aktivitám.

V blízkém se nachází několik vyhlášených golfových hřišť. Nejznámější jsou například Campo de Golf Villamartín, Las Colinas Golf & Country Club a Golf Club Campoamor, které jsou vzdálené jen několik minut jízdy autem. Tato oblast je velmi populární mezi milovníky golfu díky kvalitním hřištím a celoročnímu slunečnému počasí.

Výhody koupě nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitosti ve Španělsku nabízí nejen příležitost k pohodlnému bydlení v jedné z nejoblíbenějších turistických destinací Evropy, ale také stabilní právní a investiční prostředí. Španělsko poskytuje skvělé klima po většinu roku, krásné pláže a bohaté kulturní zázemí, což z něj činí ideální místo pro trvalé bydlení i rekreaci. Možnost generování příjmu z pronájmu je dalším důvodem, proč je tato investice výhodná.

Pokud hledáte jedinečnou nemovitost s bazénem, zahradou a krbem v prestižní lokalitě, tato vila je pro vás ideální volbou.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
139 m2
Užitná plocha
130 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00