Parádní 2+kk s čelním výhledem na moře, Byala

Byala, Bulharsko – ID 13079
64 000 € ≈ 1 595 200 Kč
Plocha 57 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 300 m
Poplatek za služby 7 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám apartmán 2+kk, který se nachází ve třetím podlaží rezidenčního komplexu, který se nachází 300 metrů od pláže a tobogánů, v blízkosti restaurace Panorama. Apartmán se skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s WC a balkonu s panoramatickým výhledem na moře.

Z oken obou pokojů a z terasy je skvělá mořská panorama a výhled na město.

Zastavěná plocha bytu činí 46 m2, celková plocha 57 m2.

Byt je připraven k bydlení. K prodeji je kompletně zařízený a vybavený, v bytě se v pohodě vyspí až sedm osob.

Oba pokoje jsou vybaveny klimatizací.

Budova je uvedena do provozu roku 2012. Na oploceném území areálu je bazén s relaxační zónou, místo pro dětské hry, gril. Před budovou je parkoviště.

Poplatek za údržbu činí 6,50€/m2.

Vynikající byt jak pro celoroční bydlení na ekologicky čistém místě, tak i pro rodinnou dovolenou u moře nebo k pronájmu!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Byala je administrativní centrum, které se nachází v centrální části bulharského pobřeží mezi dvěma mezinárodními letišti- 50 km od letiště Varna a 60 km od letiště v Burgasu. Městečko nabízí vše, co potřebujete pro pohodlnou rodinnou dovolenou a celoroční bydlení: obchody, banka, nemocnice, škola, pošta, restaurace a kavárny, kosmetické salony, stadion a další. Pobřeží se vyznačuje kombinací mořských zátok, pláže s délkou přes 6 km, písečných dun a malebných bílých skal. Byala je také proslavený centrem vinařství.

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
57 m2
Užitná plocha
46 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
970 m
Lékař
1 km
Kavárna
900 m
Restaurace
160 m
Bar
350 m
Škola/školka
330 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00