Luxusní Penthouse 3+1 s výhledem na moře , dvě koupelny

Limassol, Kypr – ID 13386
1 100 000 € ≈ 27 621 000 Kč
Plocha 103 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 1 500 m
Stav Ve výstavbě

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi. Doporučujeme luxusní projekt v obchodním centru ostrova.

Nový moderní penthouse s třemi ložnicemi se nachází v elegantní rezidenční čtvrti Columbia, v blízkosti místní občanské vybavenosti, včetně obchodů a lékáren. Díky své strategické poloze je ideálním místem pro ty, kteří hledají maximální komfort, aniž by se vzdávali klidu a zeleně rezidenční čtvrti.

Penthouse se nachází ve třetím patře, do kterého se dostanete výtahem, a má další výhodu střešní terasy s grilem a soukromou vířivkou. Byt byl navržen tak, aby nabízel velké a světlé pokoje s obývacím pokojem, který má otevírací skleněnou stěnu, jež vede na balkon s výhledem. Otevřená kuchyně s italským designem má moderní a elegantní vzhled s žulovými pracovními deskami, které jí pomáhají splynout s otevřeným jídelním prostorem. Penthouse bude dokončen s velkou péčí a rafinovanými materiály, včetně parketových podlah z tvrdého dřeva v ložnicích a mramoru v obývacím pokoji. Koupelny s keramickými obklady a bateriemi budou doplněny inovativními materiály a výběrem sanitární keramiky od Villeroy & Boch nebo Laufen. Je zde instalováno podlahové vytápění, ohřev vody a klimatizační systém VRV, zatímco byt disponuje také systémem Smart Home.

Technické vybaveni:

Výtah, střešní zahrada, italská designová kuchyně, vysoká specifikace a povrchové úpravy v celém objektu, soukromé parkoviště.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
103 m2
Užitná plocha
80 m2
Terasa
20 m2
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
410 m
Lékař
610 m
Kavárna
390 m
Restaurace
410 m
Bar
730 m
Škola/školka
190 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00