Kompletně vybavený 1+kk v komplexu Scandic Resort Hurghada, první linií

Hurghada , Egypt – ID 13394
75 000 € ≈ 1 877 250 Kč
Plocha 51 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/4
Moře 100 m
Stav Volné
Období Celoroční

Toto super luxusní studio v první linií má 51 m2 se nachází ve třetím podlaží v resortu Scandic Resort Hurghada. Byt má manželskou postel velikosti King, úložné prostory, šatní skříň, pohovku, kuchyňskou linku a balkon s výhledem na ulici se sedací soupravou. Byt je kompletně zařízený novým moderním nábytkem a je vybavený novými spotřebiči. Kuchyně má bar s vysokými židlemi, skříňky, mramorové desky, dřez, mikrovlnnou troubu, sporák a lednici.

Scandic Resort je jedním z nejlepších plážových letovisek na trhu s nemovitostmi v Hurghadě; je to destinace pro ty, kteří hledají maximální luxus, relaxaci, pohodlí, soukromí a pohodu.

O Scandic Resort Developer:

Scandic Resort byl postavený společností Egyptian International Tourism Company (E.I.T.C.) S.A.E, společností s dlouholetými zkušenostmi v cestovním ruchu a spokojeností hostů.

Egyptská mezinárodní turistická společnost úspěšně zahájila projekt Florenza Khamsin Residence a také (Falcon Naama Star Hotel a Falcon Naama Blue Hotel)

O Scandic Resort Hurghada:

Scandic Resort Hurghada se nachází v centru Hurghadské čtvrti Arabia, obklopený svými nejoblíbenějšími hotely jako Grand Azur, Arabia & El Palacio Resorts, je také obklopen řadou obchodů, lékáren, restaurací, barů a supermarketů. Resort Scandic je postaven na 25 000 m2 pozemku a má 200 metrů soukromou pláž s plážovou promenádou, má více vchodů a výtahů pro každou samostatnou obytnou budovu pro zajištění pohodlí pro majitele domů.

O vybavení a zařízení Scandic Resort:

- Soukromá pláž

- Tři vyhřívané bazény

- Bar u bazénu

- Restaurace Marina

- Aquapark/dětský aquapark

- Dětský klub

- Potápěčské centrum

- Dvě mariny

- Servis motorových člunů

- TĚLOCVIČNA

- Lázně

- 24/7 ostraha

- síť obchodu a služeb

- Záložní generátor

- Záložní zásobování vodou

- Protipožární systém

- Služba správy nemovitostí

- 24h ochrana, recepce

Scandic Resort se nachází pouhých 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada, 15 minut od El Gouna a 15 minut od turistické promenády Hurghada.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
51 m2
Užitná plocha
44 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00