Exkluzivní nabídka apartmánů u moře v Almeríi, Mar de Pulpí – Luxusní apartmány u pláž

Almería, San Juan de los Terreros, Španělsko – ID 14931
145 000 € ≈ 3 656 175 Kč
Plocha 61 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 350 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 725 €
Roční výnos: 6.0%

Pokud hledáte moderní a komfortní bydlení ve Španělsku, Mar de Pulpí nabízí luxusní apartmány jen několik metrů od písečných pláží La Entrevista a Los Nardos.

Tato rezidence, nyní v sedmé fázi pod názvem Los Narcisos, zahrnuje apartmány s 1, 2 nebo 3 ložnicemi, kde naleznete klidné prostředí ideální pro odpočinek a rekreaci.

K dispozici je také apartmán 2+kk ve přízemí s zahrádkou 13 m2 o celkové ploše 61 m² a vlastním parkovacím místem.

Každý apartmán je vybaven klimatizací, možností personalizace interiéru a parkováním – ideální volba pro váš druhý domov u moře!

Rezidence Mar de Pulpí Narcisos nabízí širokou škálu vybavení pro volný čas i pohodlné bydlení. Najdete zde komunitní bazény, jacuzzi, rozlehlé zahrady a hřiště pro děti, což vytváří dokonalé prostředí pro relaxaci i aktivní odpočinek. Apartmány v přízemí jsou vybaveny zahrádkami, zatímco apartmány v horních patrech mají prostorné terasy, ideální pro slunné dny a večerní posezení.

Rezidence Mar de Pulpí se nachází nedaleko okouzlujícího městečka San Juan de los Terreros, kde najdete kompletní občanskou vybavenost – restaurace, kavárny, supermarkety i sportovní zařízení. Přímé spojení na pobřežní dálnici vám umožní rychlé dojíždění do Almeríe i Murcie. Součástí rezidence je také vlastní nákupní centrum, kde se nachází restaurace La Geoda, obchody a sportovní centrum, což vám poskytne vše potřebné přímo po ruce.

Apartmány Mar de Pulpí vám přinášejí výhody luxusního bydlení v bezprostřední blízkosti nádherných pláží Středozemního moře, což je ideální pro odpočinek, rekreační aktivity i dlouhodobé bydlení. Díky jedinečné lokalitě získáte přístup k prestižním golfovým hřištím, jako jsou Aguilón Golf (11 km), Desert Springs Golf (25 km) a Valle del Este Golf (32 km), což je ideální volba pro milovníky golfu. Navíc zde najdete i přírodní skvosty, jako je Geoda de Pulpí – největší geoda v Evropě, která je otevřena k prohlídkám a nabízí pohled na fascinující krystalové formace.

Španělsko, známé svým příjemným klimatem, kulturním bohatstvím a vřelou atmosférou, je oblíbenou destinací pro investice do nemovitostí. Nemovitost v Mar de Pulpí vám přinese nejen jedinečný životní styl u moře, ale také vysoký investiční potenciál v atraktivní lokalitě s výbornou infrastrukturou. Naši odborníci na španělský realitní trh vám pomohou vybrat ideální apartmán podle vašich požadavků – ať už hledáte investiční příležitost, rekreační nemovitost nebo trvalé bydlení.

Naše společnost, mojenemovitostumore, má dlouholeté zkušenosti na španělském realitním trhu a zaměřuje se na vysoce kvalitní nemovitosti u moře. Nabízíme široký výběr apartmánů, profesionální poradenství a kompletní servis, abychom vám usnadnili proces koupě nemovitosti ve Španělsku. Váš sen o vlastnictví nemovitosti u moře je s námi na dosah!

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
61 m2
Užitná plocha
49.17 m2
Terasa
13.62 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00