apartmány ve výstavbě, investiční potenciál, Sunny Island Royal, Černomorec, Bulharsko

Černomorec, Bulharsko – ID 12725

Představujeme vám projekt v blízkosti města a pláže. Komplex Sunny Island Royal svou výhodnou a funkční polohou, která poskytuje pocit naprostého odpočinku s bohatě upravenou malebnou rekreační oblastí.

Komplex je navržen v moderním architektonickém stylu, s prostorem, funkčností a nekompromisní kvalitou stavebních materiálů. Skládá se z 5 obytných podlaží a 31 jednopokojových a dvoupokojových bytů o rozloze 60,72 m2-170,59 m2. Zde si každý může užít terasu s nádherným výhledem na Černomořský záliv. Na území komplexu bude 7 obchodů, venkovní a podzemní parkovací stání a také neuvěřitelný venkovní vyhřívaný bazén, který umožňuje jeho využití i v zimních měsících. Sunny Island Royal nabízí také dětské hřiště, gril a 24hodinový dohled pro vaši bezpečnost.

Projekt je navržen tak, aby maximálně uspokojil všechny potřeby budoucích majitelů bytů, s důrazem na nejmenší detail.

Tento komplex se nachází hned vedle Sunny Island Deluxe, Atia Resort a camping Chernomorets, na malebném místě pro relaxaci mezi dvěma plážemi.

Apartmány budou dokončeny:

podlahy: vyrovnávací cementový potěr;  stěny a stropy - sádrové omítky, okna - PVC pětikomorový profil s dvojitým zasklením - balkonové, hydroizolace, stěny a stropy s fasádní omítkou, podlaha – žulová dlažba, zábradlí; vstupní dveře bytu, Elektroinstalace - provedeny dle projektu včetně silnoproudé - elektro instalace pro osvětlení a zásuvky, instalované elektroměry, instalace zásuvek, zvonku a interkomu; - Vodoinstalatérské instalace: vodoměr, příprava pro klimatizační systém v ložnici a v obývacím pokoji bytu.

S dokončením apartmánů rádi pomůžeme! 

Investiční byty u moře a v blízkosti letiště, možnost pronájmu i letišťnímu personálu!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. 

Team MNM

 

Černomorec se nachází 26 km jižně od Burgasu a 9 km severně od něj
Sozopol. Do sousedních měst jezdí pravidelné autobusy i autobus do
hlavní město. Letovisko Černomorec se tak trochu vymyká podobě klasických plážových destinací. Malé venkovské městečko obklopené mírně zvlněnou krajinou plnou polí a luk žije tak trochu ospalým životem i během léta. Vilky a malé venkovské domky v centru naruší náměstí s klasickým socialistickým "kulturákem" a teprve přímo u pláže narazíte na pár menších hotelů. Černomorec je letovisko s velmi klidnou a příjemnou atmosférou ideální k trávení venkovské dovolené u moře. Přímo v obci najdete hezkou městskou pláž, která ovšem v létě může být trochu přelidněná. Zhruba dvě třetiny jsou vyčleněny pro podnikatele pronajímající lehátka a slunečníky, zatímco na zbývající část si můžete přinést vlastní vybavení. Malá promenáda mezi pláží a městečkem je vyplněna mnoha malými restauracemi. Výrazně prostornější a hezčí je pláž mezi Černomorcem a Sozopolí dlouhá přes 2 km. Přes to zde žije bujarým veselím, nabídkou mnoha vodních aktivit, zároveň si však na rozlehlé a krásně čisté pláži najdete dostatek soukromí sami pro sebe. Moře se poměrně mírně svažuje, takže je vhodná i pro děti. Podél této pláže najdete už klasické hotely, na které v centru Černomorce nenarazíte.

Bazén
Bazén
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00