Acrotiria Beach, Nesebar, Bulharsko

Nesebar, Bulharsko – ID 14692
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Představujeme vám apartmány situované v komplexu Akrotiria Beach v Nesebaru. 

Výjimečná poloha a vybavení komplexu:

Komplex Akrotiria Beach se nachází v blízkosti oblíbených pláží Jižní pláž Nesebar a Pláž Aurelia, což umožňuje snadný přístup k moři.
V areálu je k dispozici parkoviště a videodohled, což zajišťuje bezpečnost a pohodlí rezidentů.
Pro hosty a majitele může být denně podávána snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně.
Zábava a aktivity v okolí: Lokalita nabízí skvělé možnosti pro milovníky aktivního životního stylu. V blízkosti se můžete věnovat potápění, šnorchlování a rybaření. Pokud máte zájem o další aktivity, doporučujeme návštěvu aquaparku Action, který je vzdálen jen 8,1 km.

Výborná dopravní dostupnost: Komplex Akrotiria Beach se nachází 2,2 km od hlavní pláže v Ravdě a pouhých 26 km od mezinárodního letiště v Burgasu. Pro vaše pohodlí nabízí ubytování také placenou dopravu na letiště, což oceníte při cestování.

Nesebar je jedno z nejkrásnějších a historicky nejvýznamnějších měst na bulharském pobřeží Černého moře, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Staré město Nesebar s úzkými dlážděnými uličkami, malebnými domky a historickými památkami je ideálním místem pro procházky a objevování bohaté bulharské historie.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Nabízíme široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Pomůžeme vám najít ideální investici dle vašich požadavků a zajistíme, že vaše peníze neztratí na hodnotě. Jsme místní odborníci působící v Bulharsku celoročně a poskytujeme kompletní servis při koupi, pronájmu i správě nemovitostí. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z, takže se na nás můžete spolehnout ve všech ohledech. Naše spolupráce nekončí koupí, ale teprve začíná.

Hledáte ideální místo u moře? Kontaktujte nás a společně najdeme nemovitost, která splní vaše sny!

Jednotky v komplexu

3+kk s výhledem na moře z každého okna, komplex Acrotiria, Nesebar
výhled na moře žádaný komplex žádaná lokalita
122 m2
3+kk
3/5
20 m
280 000 € 7 077 000 Kč
Šipka vpravo
Výhled na moře
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00