4+kk, Dům v Golfové urbanizaci, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 13072
153 000 € ≈ 3 813 525 Kč
Plocha 123 m2
Dispozice 4+kk
Moře 12 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Objevte svůj nový domov v klidné a oblíbené rezidenční oblasti Camposol Golf Development. Tato samostatně stojící vila nabízí 3 ložnice a 3 koupelny, soukromý bazén o rozměrech 6x3 m², který je momentálně ve výstavbě, a velký pokoj pro hosty s en-suite koupelnou v horním patře. Součástí nemovitosti je také soukromá střešní terasa, parkování mimo silnici a úložné prostory. Zvýšené zdi poskytují větší soukromí, zatímco krb na dřevo a stropní ventilátory zajišťují pohodlí po celý rok. Nízká údržbová zahrada a nový výběr bílého zboží dodávají této nemovitosti ještě větší hodnotu.

Camposol (země slunce) se nachází v přírodním, širokém údolí a je obklopen různými horskými pásmy a nádhernou otevřenou, zvlněnou krajinou. Tento rezidenční areál nabízí dvě obchodní centra s různými supermarkety, obchody, veterináři, optikami, kadeřnictvím, zubaři, bankou, poštou, bary a restauracemi, včetně indických, čínských, španělských, anglických, italských a bulharských kuchyní. Nechybí zde ani zdravotní středisko, lékárna a komunitní centrum, stejně jako 18jamkové golfové hřiště a klubovna, kde se konají společenské akce a živá hudba. Camposol je ideálně situován jen 15 minut jízdy od nádherných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón, 30 minut od letiště Corvera (Murcia) a hodinu od Alicante. Přijďte a zažijte život v tomto malebném koutu španělské krajiny.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
123 m2
Pozemek
280 m2
Užitná plocha
123 m2
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
123 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00