3+kk s výhledem na bazén, v komplexu Kamelia Garden, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14730
89 000 € ≈ 2 253 035 Kč
Plocha 88 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/5
Moře 400 m
Poplatek za služby 600 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám ke koupi exkluzivní 3+kk za skvělou cenu v prestižním komplexu Kamelia Garden na Slunečním pobřeží

Popis bytu: Představujeme Vám útulný apartmán o dispozici 3+kk s celkovou plochou 88 m². Byt se nachází ve čtvrtém podlaží z pěti pater a disponuje následujícími prostory: předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna s toaletou a balkón s krásným výhledem na bazén. V komplexu naleznete dva bazény s dětskou částí, relaxační zónu, dětské hřiště, bar u bazénu a 24hodinovou ostrahu, což zaručuje pohodlí a bezpečí pro celou rodinu.

Lokalita a vybavenost: Komplex Kamelia Garden se nachází v centrální části Slunečného pobřeží, jen pár kroků od hlavní třídy, supermarketů, restaurací, barů a autobusové zastávky. Pláž, která se nachází pouhých 400 metrů od objektu, je jednou z nejkrásnějších a nejlépe udržovaných na celém bulharském pobřeží. Slunečné pobřeží je proslulé svou 8 km dlouhou písčitou pláží s pozvolným vstupem do moře, což ocení rodiny s dětmi i neplavci.

Výhody investice do nemovitosti u moře: Koupě nemovitosti na Slunečním pobřeží je výhodnou investicí s vysokým potenciálem zhodnocení. Bulharské Černomoří se stává stále populárnější turistickou destinací, což zaručuje nejen vysoký zájem o pronájem, ale také dlouhodobý růst hodnoty nemovitostí. Poplatek na údržbu je pouze 600 € ročně, což je velmi výhodné pro tuto lokalitu a nabídku služeb v komplexu.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme místní specialisté s dlouholetými zkušenostmi na bulharském realitním trhu. Nabízíme široké portfolio kvalitních a prověřených nemovitostí ve vyhledávaných lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Jsme Bulhaři a působíme v Bulharsku celoročně, což nám umožňuje zajistit pro vás komplexní služby od koupě přes pronájem až po celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

O městě Sluneční pobřeží: Sluneční pobřeží je největším a nejznámějším letoviskem v Bulharsku, vzdálené 30 km severně od Burgasu. Je ideální destinací pro rodinnou dovolenou i pro mladé, kteří vyhledávají zábavu. Letovisko se pyšní dlouhou promenádou, kde se nachází nespočet kaváren, restaurací, obchodů a kulturních akcí během letní sezóny. Moderní infrastruktura a vynikající vybavenost činí ze Slunečního pobřeží atraktivní místo nejen pro turisty, ale i pro ty, kteří hledají nemovitost k trvalému bydlení.

Bulharsko: Bulharsko je zemí s bohatou historií, přírodními krásami a rozmanitou kulturou. Je členem Evropské unie, což usnadňuje právní a daňové otázky při koupi nemovitosti. S rostoucí popularitou letovisek u Černého moře se Bulharsko stává čím dál atraktivnější volbou pro investory z celé Evropy.

Proč koupit nemovitost u nás? Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej, správu a pronájem nemovitostí v nejlepších lokalitách bulharského pobřeží. Zajišťujeme individuální přístup ke každému klientovi a nabízíme profesionální poradenství ve všech fázích koupě nemovitosti. U nás najdete nejen kvalitní nabídku, ale také podporu, na kterou se můžete spolehnout. Koupí u nás váš vztah s námi nekončí, ale začíná.

Podlaží
4
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Plocha
88 m2
Užitná plocha
77.44 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00