3+1 dvoupatrový penthouse v Paphosu

Pafos, Kypr – ID 13385
500 000 € ≈ 12 555 000 Kč
Plocha 180 m2
Dispozice 3+1
Podlaží 2/2
Moře 4 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Pafos je turistický centrum ostrova a aktuálně velmi potenciální místo na investici. Aktuálně projekt se staví vedle dvou amerických univerzit : American University of Beirut a Neapolis University, zde můžeme očekávat návratnost 5 až 7 % ročně. Je zde letiště a několik golfových klubu.

Komplex nabízí soukromí a relaxaci obyvatelům a jejich rodinám a poskytuje ideální prostředí pro hostování přátel a rodiny. Architektura dokonale kombinuje moderní design s vysoce kvalitními povrchovými úpravami a středomořskou atmosférou, čímž vytváří krásné domovy ve skvělém prostředí. Tento nově dokončený projekt se nachází kolem velkého společného bazénu v oblíbené rezidenční čtvrti, v krátké dojezdové vzdálenosti od veškeré hlavní městské vybavenosti, jako je nákupní centrum Kings Avenue Mall, veřejné školy, obchody a restaurace.

Tento městský dům se dvěma ložnicemi má moderní design zevnitř i zvenčí a těží ze soukromé zahrady, která je ideální pro ty, kteří chtějí zažít venkovní středomořský životní styl. Moderní povrchové úpravy dodávají eleganci otevřeným prostorám, které mají tradiční uspořádání s obývacím pokojem/jídelnou a samostatnou kuchyní v přízemí. V patře jsou dvě ložnice, hlavní má krytý balkon a vlastní koupelnu a je zde druhá prostorná ložnice a rodinná koupelna. Tento městský dům je prostorný o rozloze 146 m² a zahrnuje kryté parkoviště, klimatizační jednotku v každé místnosti a vytápění solárními panely.

Vybaveni :

Moderní kuchyň a koupelna, velká krytá veranda, soukromé parkovací místo

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
180 m2
Užitná plocha
147 m2
Terasa
20 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00