2+kk u pláže ve čtvrti Sarafovo, Burgas

Burgas, Bulharsko – ID 14922
80 300 € ≈ 2 024 765 Kč
Plocha 51 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/4
Moře 228 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Podívejte se na naši nabídku ke koupi: jedinečný dvoupokojový byt v jedné z nejoblíbenějších čtvrtí Burgasu – Sarafovo. Tento plně zařízený byt s celkovou plochou 51,35 m² (užitná plocha: 43,99 m²) se nachází v dokončené budově jen 288 metrů od pláže. Byt je situován ve 3. patře čtyřpodlažního domu a zahrnuje: obývací pokoj s kuchyňským koutem a přístupem na balkon s jižní orientací, ložnici s balkonem orientovaným na východ, vstupní chodbu a koupelnu s toaletou. Byt se prodává s veškerým vybavením, kromě osobních věcí majitele, v budově není roční poplatek za údržbu.

Společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám přináší širokou nabídku kvalitních a prověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Naším cílem je pomoci vám investovat do správné nemovitosti podle vašich požadavků, abyste ochránili hodnotu svých peněz. Jsme místní odborníci s dlouholetými zkušenostmi, působící celoročně v Bulharsku. Pomůžeme vám nejen s koupí, ale i pronájmem, správou nemovitosti a s poprodejními službami v oblíbených lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

Koupí naše služby nekončí, ale naopak začínají – jsme tu pro vás od A do Z, se zajištěním správy nemovitosti a spolehlivým zákaznickým servisem. Tým MNM.

Burgas, největší město jihovýchodního Bulharska, má významnou roli na bulharském pobřeží Černého moře. S rozlohou 253,644 km² a populací přes 200 000 obyvatel je čtvrtým největším městem v Bulharsku a láká svou krásnou přírodou, kulturním dědictvím a příjemným klimatem. Oblast nabízí mnoho přírodních rezervací, starověkých a středověkých památek a krásné pláže. Díky vlhkému subtropickému klimatu jsou léta teplá s průměrnou teplotou až 26,7 °C a zimy mírné, což je ideální pro odpočinek i celoroční bydlení.

Budoucnost Burgasu je navázána na otevření se moři a jezerům, což zahrnuje i rozvoj projektů jako „Super Burgas“, veřejné cyklostezky, zlepšení infrastruktury a rehabilitaci historických památek.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
51 m2
Užitná plocha
43.99 m2
Balkon
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00