2+kk s výhledem na moře, v prestižním 5* komplexu Garden of Eden, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14602
86 000 € ≈ 2 173 650 Kč
Plocha 54 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 20 m
Poplatek za služby 1 350 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám nádherný apartmán 2+kk v prestižním rezidenčním komplexu s úchvatným výhledem na moře ve městě Sveti Vlas, Bulharsko. Tento byt má celkovou plochu 54,49 m² a užitnou plochu 43,2 m². Nachází se ve třetím z pěti pater a jeho dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkón s dechberoucím výhledem na Černé moře.

Rezidenční komplex nabízí luxusní vybavení, jako je sedm bazénů, relaxační zóny, recepce, restaurace, pečlivě udržované zahrady a 24hodinová ostraha, která zajišťuje maximální bezpečnost a komfort. Poplatek za údržbu činí 1350 EUR ročně, což zahrnuje veškeré služby potřebné k vašemu pohodlí.

Výhodou je také strategická poloha – pláž je vzdálena pouhých 20 metrů, což poskytuje snadný přístup k vodním sportům a dalším aktivitám. Všechny základní služby, včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů, restaurací a supermarketů, jsou dostupné pěšky.

Sveti Vlas je vyhledávaná lokalita díky svému klidnému prostředí na úpatí Staré planiny, jen 4 km od živého Slunečného pobřeží. Nabízí výjimečnou kombinaci klidné atmosféry, čistého mořského a horského vzduchu a snadného přístupu k zábavě a dalším atrakcím. Tato lokalita je ideální pro rekreační pobyty i trvalé bydlení.

Proč koupit nemovitost u moře v Bulharsku? Investice do nemovitosti v Bulharsku je výhodná a bezpečná volba. Nabízíme širokou nabídku ověřených apartmánů a domů v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Naše firma "MOJE NEMOVITOST U MOŘE" působí v Bulharsku celoročně a poskytuje kompletní služby od koupě, pronájmu, správy nemovitosti až po poprodejní služby. Postaráme se o vše od A do Z, takže se můžete spolehnout, že vaše investice bude v bezpečí.

Proč právě my? Jako Bulhaři máme hluboké znalosti místního trhu a můžeme vám nabídnout ty nejlepší nemovitosti dle vašich požadavků. Naším cílem je zajistit, aby vaše investice neztratila hodnotu. Náš vztah nekončí koupí – jsme vám k dispozici i po ní, a to ve všech záležitostech spojených s vaší nemovitostí.

Sveti Vlas - vaše nové bydlení u moře

Sveti Vlas je malé, příjemné město, které nabízí klidné prostředí bez masového turismu, ideální pro rodiny a pro ty, kteří hledají únik od rušného života. Je známé svým zdravým klimatem, kde se mísí čistý mořský a horský vzduch, což vytváří jedinečné podmínky pro zdravý životní styl.

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
54 m2
Užitná plocha
43.2 m2
Balkon
Ano
Bazén
7 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
120 m
Lékař
2 km
Kavárna
870 m
Restaurace
40 m
Bar
190 m
Škola/školka
610 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00