1+kk s komfortní terasu, top cena, komplex Relax

Sunny Beach, Bulharsko – ID 13373
55 000 € ≈ 1 381 050 Kč
Plocha 42 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/5
Moře 500 m
Poplatek za služby 7 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám kompletně vybavený apartmán 1+kk o ploše 42 m2, situován na třetím podlaží z pěti pater v komplexu Relax v Sveti Vlasu. Dispozice je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a komfortní terasu. Cena je včetně nábytku a vybavení.

Komplex Relax je bohaté vybavený SPA komplexem a se nachází pouhých 500 metrů od pláže na Slunečním pobřeží. Veškerá občanská vybavenost a zábava jsou v docházkové vzdálenosti. Komplex nabízí výjimečnou kombinaci moře a čerstvého horského vzduchu a také nádherný výhled z apartmánů. infrastruktura: zelený udržovaný areál, bazén s dětskou částí, opalovací a relaxační zónou, bar, restaurace, dětské hřiště, parkoviště, 24hodinové zabezpečení a video dohled

Poplatek za údržbu činí 7€/m2 ročně.

Nabídka ideální k celoročnímu bydlení nebo na pronájem.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
1+kk
Plocha
42 m2
Užitná plocha
36 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00