Zařízený 4+kk, nízký poplatek za údržbu, Bansko

Bansko , Bulharsko – ID 14009
145 000 € ≈ 3 644 575 Kč
Plocha 125 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/5
Poplatek za služby 200 € za rok
Stav Volné

Představujeme vám prostorný a komfortně zařízený byt 4+kk v jedné z nejžádanějších lokalit v Bansku, Bulharsko. Tento cihlový byt s celkovou plochou 125 m² se nachází v prvním podlaží pětipatrového domu. Užitná plocha bytu činí 110 m², což nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Dispozice bytu zahrnuje tři ložnice, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, moderní koupelnu a oddělenou toaletu. K bytu náleží balkon a terasa, kde si můžete vychutnat krásné výhledy na okolní krajinu a horské panorama.

Byt je plně vybaven a ihned k dispozici. Naleznete zde veškeré potřebné zařízení včetně elektrického topení a možnosti vytápění tuhými palivy, což oceníte zejména v zimním období. Telekomunikační služby jako telefon a internet jsou samozřejmostí.

Dále k bytu náleží parkovací stání, což zajišťuje pohodlí a bezpečnost pro váš automobil. V okolí je kompletní občanská vybavenost: školy, zdravotnická zařízení, školky, pošta, supermarket a síť obchodů a služeb. Díky tomu budete mít vše potřebné na dosah ruky.

Bansko je vyhledávaným místem nejen pro jeho lyžařské středisko, ale také díky možnosti golfu a dalších volnočasových aktivit. Vzdálenost k lyžařským vlekům je minimální, což činí tuto nabídku ideální pro milovníky zimních sportů.

Poplatek za údržbu činí 200 EUR ročně, což zahrnuje starost o společné prostory a celkovou údržbu objektu.

My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti dle vašich požadavků, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. Koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Team MNM

Bansko je oblíbené horské středisko nacházející se v jihozápadní části Bulharska. Je známé svými vynikajícími podmínkami pro lyžování, krásnou přírodou a bohatou kulturou. Město nabízí množství restaurací, barů a obchodů, které zajišťují pestré možnosti trávení volného času. Bansko je také domovem mnoha festivalů a kulturních akcí, které přitahují návštěvníky z celého světa. Toto místo je ideální pro všestranný odpočinek a zábavu během celého roku.

Podlaží
1
Počet podlaží
5
Dispozice
4+kk
Plocha
125 m2
Užitná plocha
110 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00