Sveti Nikolay, Černomorec, Bulharsko

Černomorec, Bulharsko – ID 12982
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Představujeme vám nádherný komplex Sveti Nikolay, který se nachází v první linii, v jižní části bulharské riviéry, 25 km od Burgasu ve vilové zóny Černomorci “Carská pláž”. Oblast vyznačující se mimořádně bohatou a rozmanitou flórou a faunou, okolí je součástí přírodní rezervace zařazené do Natura 2000. Komplex má 4* a je jedním z nejprestižnějších a nejluxusnějších uzavřených komplexů v Bulharsku. Nízké a elegantní budovy navržené v typickém středomořském stylu na celkové ploše přes 35 akrů jsou v naprostém souladu s krásnou přírodou. 
V komplexu jsou k dispozici vám i vašim hostům:
- restaurace
- 6 venkovních bazénů s částí pro děti
- dětské hřiště
- lobby bar
-konferenční místnost
- recepce
- trezor k pronájmu
-směnárna
-Dárkový obchod
- místnost pro stolní tenis
- sportovní hřiště
-tělocvična
- sauna
-parní lázeň
- fyzioterapeutické procedury
- masáže
- obchody
- venkovní parkoviště
- podzemní parkoviště

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. 
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. 
Team MNM

Černomorec se nachází 26 km jižně od Burgasu a 9 km severně od něj
Sozopol. Do sousedních měst jezdí pravidelné autobusy i autobus do
hlavní město. Letovisko Černomorec se tak trochu vymyká podobě klasických plážových destinací. Malé venkovské městečko obklopené mírně zvlněnou krajinou plnou polí a luk žije tak trochu ospalým životem i během léta. Vilky a malé venkovské domky v centru naruší náměstí s klasickým socialistickým "kulturákem" a teprve přímo u pláže narazíte na pár menších hotelů. Černomorec je letovisko s velmi klidnou a příjemnou atmosférou ideální k trávení venkovské dovolené u moře. Přímo v obci najdete hezkou městskou pláž, která ovšem v létě může být trochu přelidněná. Zhruba dvě třetiny jsou vyčleněny pro podnikatele pronajímající lehátka a slunečníky, zatímco na zbývající část si můžete přinést vlastní vybavení. Malá promenáda mezi pláží a městečkem je vyplněna mnoha malými restauracemi. Výrazně prostornější a hezčí je pláž mezi Černomorcem a Sozopolí dlouhá přes 2 km. Přes to zde žije bujarým veselím, nabídkou mnoha vodních aktivit, zároveň si však na rozlehlé a krásně čisté pláži najdete dostatek soukromí sami pro sebe. Moře se poměrně mírně svažuje, takže je vhodná i pro děti. Podél této pláže najdete už klasické hotely, na které v centru Černomorce nenarazíte.

Jednotky v komplexu

Unikátní 4+kk s nádherným výhledem na moře na samém břehu moře, Černomorec
výhled na moře žádaný komplex žádaná lokalita výhodná cena
148 m2
4+kk
1/3
50 m
159 900 € 4 002 297 Kč
Šipka vpravo
Výhled na moře
Ano
Bazén
6 bazénů
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
4 km
Kavárna
2 km
Restaurace
60 m
Bar
70 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00