Samostatně stojící dům s výhledem na hory, Camposol, Murcia, Spain

Camposol, Španělsko – ID 14693
169 995 € ≈ 4 302 573 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 3+kk
Moře 13 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dům, který se nachází v oblíbené a klidné rezidenční oblasti Camposol, v regionu Murcia na jihovýchodě Španělska.

Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci pohodlí a dostupnosti veškeré občanské vybavenosti. S pozemkem o velikosti 400 m² a užitnou plochou 60 m² je tento dům vhodný pro trvalé bydlení, rekreační účely nebo investici do krátkodobého či dlouhodobého pronájmu.

Dům disponuje prostorným obývacím pokojem s plně vybavenou kuchyní, dvěma prostornými ložnicemi, jednou koupelnou a světlou prosklenou verandou (konzervatoří), která poskytuje příjemné místo pro posezení a relaxaci v jakémkoli ročním období. Prostorná garáž, která je částečně podsklepená, poskytuje dostatek místa pro parkování, úložné prostory či dílnu. Nemovitost je také vybavena bezpečnostními mřížemi na oknech a dveřích, což zajišťuje maximální bezpečnost. Parkování je možné přímo na pozemku, což je v této lokalitě velkou výhodou. Na pozemku je dostatek prostoru pro výstavbu soukromého bazénu nebo rozšíření zahrady.

Camposol je vyhledávanou rezidenční lokalitou v regionu Murcia, která nabízí širokou škálu služeb a aktivit pro celoroční pobyt i rekreaci. V blízkosti nemovitosti se nachází obchodní centrum s restauracemi, bary, obchody a supermarkety. Lokalita je také oblíbená pro své golfové hřiště, sportovní zařízení a krásné turistické stezky, které vedou okolními horami a přírodními parky. Camposol je skvělé místo pro ty, kteří hledají klidné prostředí, ale zároveň chtějí mít vše důležité na dosah ruky.

Město je dobře dopravně dostupné a nachází se pouze 15 minut jízdy od pobřeží Středozemního moře a malebného přístavního městečka Puerto de Mazarrón. Díky dobrému spojení je snadné dostat se také do větších měst, jako je Murcia nebo Cartagena, která jsou známá svými historickými památkami a bohatou kulturní nabídkou.

Vlastnictví nemovitosti ve Španělsku přináší řadu výhod. Vedle stabilního a dlouhodobě rostoucího realitního trhu nabízí Španělsko atraktivní ceny nemovitostí ve srovnání s jinými evropskými destinacemi. Koupě nemovitosti v této slunečné zemi zajišťuje nejen příjemné klima a vysokou kvalitu života, ale také výhodné podmínky pro investice, včetně možnosti získání rezidenčního statusu a daňových výhod. Vysoká turistická atraktivita zajišťuje stálou poptávku po krátkodobých i dlouhodobých pronájmech, což činí nemovitost u moře ve Španělsku skvělou investiční příležitostí.

Camposol, známé svou přátelskou komunitou a krásným přírodním prostředím, se nachází pouhých 15 minut od pobřeží Středozemního moře a 30 minut od mezinárodního letiště Murcia (Corvera). Letiště Alicante, které poskytuje další spojení s většinou evropských měst, je vzdálené přibližně 1 hodinu jízdy. Město je situováno v přírodním údolí, které je obklopeno pohořím Sierra Espuña a rozlehlými otevřenými krajinami, ideálními pro pěší turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.

Mojenemovitostumoře je vaším spolehlivým partnerem při koupi nemovitostí ve Španělsku. S více než 10 lety zkušeností v oblasti prodeje nemovitostí u moře a individuálním přístupem k našim klientům vám pomůžeme najít ideální nemovitost, která splní všechna vaše očekávání. Spolupracujeme s ověřenými developery a realitními kancelářemi, což nám umožňuje nabízet nemovitosti za nejlepší ceny na trhu. Zajišťujeme kompletní servis – od právního a daňového poradenství přes pomoc s financováním až po správu vaší nové nemovitosti.

Pokud hledáte nemovitost v konkrétní lokalitě nebo s určitými požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít dům, který bude odpovídat vašim představám o životě u moře nebo vám nabídneme investiční příležitost s vysokým potenciálem návratnosti. Nepropásněte jedinečnou šanci investice do nemovitostí ve Španělsku a začněte si užívat středomořský životní styl ještě dnes!

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
60 m2
Pozemek
400 m2
Užitná plocha
58 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00