Prostorný byt s vynikajícím výhledem na moře přímo u pláže Los Locos, Torrevieja.

Torrevieja, Španělsko – ID 14399
219 000 € ≈ 5 490 330 Kč
Plocha 109 m2
Dispozice 4+1
Podlaží 4/6
Moře 20 m
Stav Volné
Období Celoroční

Exkluzivní byt na prodej v první linii pláže Los Locos, Torrevieja!

Představujeme vám prostorný byt o velikosti 109 m², který se nachází v uzavřené urbanizaci přímo u pláže Los Locos a Curva de Palangre. Tento 4+1 byt je ideální pro milovníky klidu a nádherných výhledů na moře. Byt se skládá ze 3 ložnic, prostorného obývacího pokoje a samostatné kuchyně. Z obývacího pokoje je přístup na terasu orientovanou na jih, kde si můžete užívat slunce a nádherný výhled na pláž.

Byt je původně zařízený, ve velmi dobrém stavu. Kuchyně je samostatná, vybavená a propojená s galerií. K nemovitosti náleží parkovací místo v podzemní garáži. K dispozici je výtah, který zajišťuje pohodlný přístup.

Lokalita je ideální nejen pro celoroční bydlení, ale i jako investiční příležitost. V bezprostřední blízkosti naleznete všechny potřebné služby, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a zdravotnická zařízení.

Výjimečná lokalita v Torrevieja

Byt se nachází v jedné z nejlepších lokalit města Torrevieja, přímo u pláže Los Locos a Curva de Palangre, což zajišťuje nejen nádherné výhledy na moře, ale také snadný přístup k plážím a promenádám. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, kaváren a zdravotnických služeb. Torrevieja je vyhledávané letovisko díky svému slunečnému počasí, příjemnému klimatu a bohatému kulturnímu životu. Nabízí skvělé podmínky pro celoroční bydlení i letní rekreaci.

Investice do nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitostí ve Španělsku je skvělou volbou, a to nejen díky stabilnímu právnímu prostředí, ale i rostoucímu zájmu o turistické destinace jako je Torrevieja. Nemovitosti v této oblasti mají velký potenciál pro pronájem, zejména vzhledem k jejich blízkosti k pláži a veškerým službám. Španělsko nabízí příjemné klima po celý rok, což přitahuje jak turisty, tak rezidenty, a investice do bytů u moře je tak dlouhodobě výhodná a zajišťuje vysokou návratnost.

Pokud hledáte bydlení s výhledem na moře nebo skvělou investici, tento byt je přesně pro vás!

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky!

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
4+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
109 m2
Užitná plocha
100 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00