Nabízíme kompletně dokončený a zařízený byt 3+kk

Bansko, Bulharsko – ID 12950
65 000 € ≈ 1 620 125 Kč
Plocha 100 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/6
Sjezdovka 11 500 m
Stav Volné

Nabízíme ke koupi kompletně dokončený a zařízený byt 3+kk o celkové ploše 100 m2 v hotelovém komplexu, vedle golfového hřiště nad Razlogem!

Nabízený byt se nachází ve 4 patře v bloku "B" Orchid House, vchod 1 a skládá se ze vstupní haly, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen s toaletami a terasy s výhledem do dvora a na hory.

Byt je kompletně zařízený a budova je vybavena povolením k provozu

Komplex se skládá ze 4 tematických budov - hlavní budovy Azalia a budov Orchid, Kamelia a Jasmín. V hlavní budově je luxusní wellness centrum s vyhřívaným krytým bazénem, saunou, parní saunou, vířivkou a posilovnou. Na místě najdete také útulnou lobby, dětský koutek, restauraci s krbem, obchody, noční klub a hernu. Komplex se nachází 300 metrů od golfového hřiště Pirin, 5 km od města Razlog a 10 minut jízdy od Banského zálivu.V hotelové restauraci se podávají snídaně. Ve večerních hodinách nabízí koktejlový bar pestrý výběr nápojů a lehké občerstvení. Komplex zajišťuje také službu hlídání dětí.

Poplatek za údržbu:

Poplatek za údržbu je 29 EUR za m2 ročně bez DPH a zahrnuje: Vytápění hotelu, generální údržbu a opravy, úklid, zabezpečení, náklady na zaměstnance, dopravu, účetní a notářské služby, internet, kabelovou televizi, telefon, roční místní daň, údržbu výtahů , elektřina a voda ve společných prostorách, spotřební materiál pro údržbu bazénu a další; Poplatek lze zaplatit ve dvou splátkách každých 6 měsíců nebo ve dvanácti splátkách za měsíc.

Bansko, ležící v jihozápadním cípu Bulharska v pohoří Pirin, se stalo synonymem bulharského lyžování. Dnes nejznámější bulharský lyžařský resort vznikl v posledních 20 letech podle „alpského“ rýsovacího prkna – má široké „dálniční“ sjezdovky, odpojitelné sedačkové lanovky, hladké přejezdy mezi jednotlivými lokalitami i prostorná „náměstí“ kolem nástupních stanic páteřních lanovek.

Sjezdovky nad Banskem jsou rozprostřeny na severních svazích dvouapůltisícové Todorky a jejího nejbližšího okolí ve vysokohorské kulise pohoří Pirin. Svahy jsou přirozeně dosti strmé, a stejně tak i velká část tratí – celkově je „levá“ část areálu podél lanovek Mosta, Plato a Šiligarnik pohodovější, zatímco střední a pravá kolem lanovek Todorka a Banderica sportovnější. Nejpříjemnější je široká bezlesá pláň Plato s modře značenou, ale spíše svižně červenou ranvejí. Neobvyklým tvarem, připomínajícím obří u-rampu, zase potěší horní část sjezdovky Tomba.

Celkově areál svým lyžařským charakterem, terény a převýšením trochu připomíná italské Bormio, je ale větší. Z hlavního areálu navíc vede ještě neobvykle dlouhá odjezdová cesta zpět do městečka Banska.

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
100 m2
Užitná plocha
84 m2
Balkon
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00