Luxusní apartmány na prodej s bazénem a velkolepým výhledem v srdci Costa del Sol

Málaga, Španělsko – ID 14482
V tomto komplexu zbývají 2 jednotky

Představujeme vám apartmány na prodej na Costa del Sol

Tento luxusní komplex se nachází v srdci Costa del Sol a nabízí světlé a prostorné byty s rozlohou od 83,3 m² do 103,15 m². Je dokonale zasazen do okolní přírody a poskytuje panoramatické výhledy na golfové hřiště, pobřeží a hory, přičemž některé byty mají dokonce výhled na moře. Investice do tohoto projektu nabízí nejen vynikající polohu, ale také jedinečné výhody, jako jsou prostorné terasy orientované na jihozápad nebo západ o rozloze od 26,6 m² do 101,31 m², soukromé zahrady a střešní solária. Projekt se vyznačuje vysokou kvalitou výstavby v souladu s evropskými stavebními standardy a moderním vybavením, které splňuje požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Projekt zahrnuje komunitní bazén, soukromé rezidenční prostory a energeticky úsporná řešení, včetně solárních panelů, tepelné a zvukové izolace a systému přirozené ventilace. Všechny byty jsou vybaveny klimatizací/topením a plně vybavenými koupelnami se sprchovou zástěnou a zrcadlem. Kuchyně na míru je vybavena moderními spotřebiči, včetně keramické varné desky, trouby a lednice. Každý byt má také soukromé parkovací místo s předinstalací nabíjecí stanice pro elektromobily.

Projekt zahrnuje 36 apartmánů a penthousů s 2 a 3 ložnicemi a obývacím pokojem otevřeného konceptu s integrovanou kuchyní a 2 koupelnami. Všechny domy mají úžasné panoramatické výhledy na golfové hřiště, pobřeží a hory.

Byty získaly energetický certifikát třídy B, což zajišťuje vysokou energetickou účinnost.

Ceny začínají od 310 000 €. Nenechte si ujít tuto příležitost investovat do luxusní nemovitosti na Costa del Sol! Kontaktujte nás pro více informací a sjednejte si prohlídku.

Termín dokončení:

  • Fáze 1: červen 2024 (blok 1 – vyprodán) a říjen 2024 (blok 2).
  • Fáze 2: listopad 2025 (blok 3).

Projekt se nachází jen pár minut od pláží (3 km) a 42 km od letiště, má veškeré občanské vybavenosti na Costa del Sol. Tento luxusní projekt je ideální volbou pro milovníky golfu, kteří ocení přímý výhled na hřiště a skvělé podmínky pro hru. Zároveň je to jen pár minut od krásných pláží Costa del Sol, takže můžete pohodlně kombinovat sport a relaxaci u moře.

Proč investovat do nemovitostí ve Španělsku? 

Investice do nemovitostí ve Španělsku se vyplatí hned z několika důvodů. Španělsko nabízí stabilní a rostoucí realitní trh, který je ideální pro dlouhodobé investice. Ceny nemovitostí jsou stále výhodné ve srovnání s jinými evropskými destinacemi, což znamená skvělou příležitost pro zhodnocení investice. Díky celoročně příznivému klimatu a velké turistické atraktivitě je Španělsko jednou z nejoblíbenějších destinací v Evropě, což zvyšuje poptávku po krátkodobých pronájmech. Navíc jsou zde velmi výhodné podmínky pro získání rezidenčního statusu při investici do nemovitosti, což přináší daňové výhody a další benefity.

Moje Nemovitost u Moře je vaším spolehlivým partnerem při investicích do zahraničních nemovitostí. Již více než 10 let pomáháme našim klientům najít jejich vysněné bydlení u moře a poskytujeme kompletní služby od výběru nemovitosti až po správu investice. Spolupracujeme pouze s ověřenými developery a nabízíme nemovitosti přímo od zdroje, což zajišťuje nejlepší ceny na trhu. Díky našim zkušenostem a individuálnímu přístupu máme více než 1000 spokojených klientů, kteří si užívají luxusní životní styl u moře. Moje Nemovitost u Moře je vaše jistota v bezpečné a výhodné investici do nemovitostí na Costa del Sol a dalších atraktivních destinacích.

 

Jednotky v komplexu

83 m2
3+kk
1/3
3 000 m
320 000 € 8 088 000 Kč
Šipka vpravo
82 m2
3+kk
3 000 m
310 000 € 7 835 250 Kč
Šipka vpravo
Výhled na moře
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00