Kamelia Garden, Sluneční pobřeží, Bulharsko

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14732
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Představujeme vám apartmány situované v prestižním komplexu Kamelia Garden na Slunečním pobřeží.

V komplexu naleznete dva bazény s dětskou částí, relaxační zónu, dětské hřiště, bar u bazénu a 24hodinovou ostrahu, což zaručuje pohodlí a bezpečí pro celou rodinu.

Lokalita a vybavenost: Komplex Kamelia Garden se nachází v centrální části Slunečného pobřeží, jen pár kroků od hlavní třídy, supermarketů, restaurací, barů a autobusové zastávky. Pláž, která se nachází pouhých 400 metrů od objektu, je jednou z nejkrásnějších a nejlépe udržovaných na celém bulharském pobřeží. Slunečné pobřeží je proslulé svou 8 km dlouhou písčitou pláží s pozvolným vstupem do moře, což ocení rodiny s dětmi i neplavci.

Výhody investice do nemovitosti u moře: Koupě nemovitosti na Slunečním pobřeží je výhodnou investicí s vysokým potenciálem zhodnocení. Bulharské Černomoří se stává stále populárnější turistickou destinací, což zaručuje nejen vysoký zájem o pronájem, ale také dlouhodobý růst hodnoty nemovitostí. 

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme místní specialisté s dlouholetými zkušenostmi na bulharském realitním trhu. Nabízíme široké portfolio kvalitních a prověřených nemovitostí ve vyhledávaných lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Jsme Bulhaři a působíme v Bulharsku celoročně, což nám umožňuje zajistit pro vás komplexní služby od koupě přes pronájem až po celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

O městě Sluneční pobřeží: Sluneční pobřeží je největším a nejznámějším letoviskem v Bulharsku, vzdálené 30 km severně od Burgasu. Je ideální destinací pro rodinnou dovolenou i pro mladé, kteří vyhledávají zábavu. Letovisko se pyšní dlouhou promenádou, kde se nachází nespočet kaváren, restaurací, obchodů a kulturních akcí během letní sezóny. Moderní infrastruktura a vynikající vybavenost činí ze Slunečního pobřeží atraktivní místo nejen pro turisty, ale i pro ty, kteří hledají nemovitost k trvalému bydlení.

Bulharsko: Bulharsko je zemí s bohatou historií, přírodními krásami a rozmanitou kulturou. Je členem Evropské unie, což usnadňuje právní a daňové otázky při koupi nemovitosti. S rostoucí popularitou letovisek u Černého moře se Bulharsko stává čím dál atraktivnější volbou pro investory z celé Evropy.

Proč koupit nemovitost u nás? Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej, správu a pronájem nemovitostí v nejlepších lokalitách bulharského pobřeží. Zajišťujeme individuální přístup ke každému klientovi a nabízíme profesionální poradenství ve všech fázích koupě nemovitosti. U nás najdete nejen kvalitní nabídku, ale také podporu, na kterou se můžete spolehnout. Koupí u nás váš vztah s námi nekončí, ale začíná.

Jednotky v komplexu

3+kk s výhledem na bazén, v komplexu Kamelia Garden, Sluneční pobřeží
žádaný komplex žádaná lokalita výhodná cena
88 m2
3+kk
4/5
400 m
89 000 € 2 253 035 Kč
Šipka vpravo
Bazén
2 bazény
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00