Exkluzivní vila s bazénem a letní kuchyní v Camposolu, 15 minut od moře a golfového hřiště

Camposol, Španělsko – ID 13111
299 995 € ≈ 7 594 373 Kč
Plocha 200 m2
Dispozice 6+kk
Moře 4 000 m
Stav Volné

Nabízíme k prodeji luxusní a plně zařízenou vilu s 5 ložnicemi a 4 koupelnami, která se nachází na soukromém rohovém pozemku o rozloze 732 m² v klidné lokalitě Camposol. Vila je ideální pro ty, kteří hledají prostorné bydlení s veškerým komfortem. Součástí nemovitosti je velký apartmán pro hosty, prostorná dílna a parkování mimo silnici, s možností přidání dalšího příjezdu.

Venkovní prostory zahrnují velký bazén o rozměrech 10x5 m, moderní letní kuchyni, bar a BBQ, stejně jako altán a několik posezení v krásně upravené zahradě s automatickým zavlažovacím systémem. Terasa i střešní terasa poskytují úchvatné výhledy na bazén a okolní hory, což dodává vynikající atmosféru pro relaxaci.

Vila je vybavena klimatizací, stropními ventilátory, elektrickými radiátory a krbem, což zajišťuje pohodlí po celý rok. Zvýšené zdi a alarmový systém zajišťují maximální soukromí a bezpečnost. Nemovitost také disponuje soláriem a podzemním prostorem pro skladování.

V blízkosti se nachází dva komerční centra s různými obchody, supermarkety, restauracemi a službami, jako jsou veterinář, lékařské centrum, lékárna, banka a pošta.

Pokud jste milovníci golfu, určitě oceníte prestižní 18jamkové golfové hřiště, které se nachází přímo u vily. Navíc klubovna nabízí nejen možnost relaxace po hře, ale také pořádá pravidelné společenské akce a živou hudbu, což vytváří skvělou příležitost k setkávání s přáteli a sousedy.

Tato nádherná vila je vzdálená pouhých 15 minut od krásných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón a 30 minut od letiště Murcia (Corvera), přičemž letiště Alicante je vzdálené jen hodinu jízdy. Vila je perfektní pro milovníky slunce, moře a pohodlného bydlení s přístupem ke všem službám a atrakcím, které region nabízí.

Počet podlaží
1
Dispozice
6+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
200 m2
Pozemek
800 m2
Užitná plocha
200 m2
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
200 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00