4+1, Krásná vila se třemi koupelnami v oblíbeném rezidenčním komplexu Camposol

Camposol, Španělsko – ID 12880
Plocha 123 m2
Dispozice 3+kk
Moře 18 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Samostatně stojící vila. Jihozápadní orientace. 3 ložnice a 3 koupelny. Možnost soukromého bazénu. Pokoj pro hosty s vlastní koupelnou v horním patře. Soukromá střešní terasa. Parkování mimo vozovku. Podsklepení. Klimatizace a stropní ventilátory. Krb na dřevo. Zahrada s nízkou údržbou. Nemovitost dokončena ve vysokém standardu.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti na velmi oblíbeném rezidenčním komplexu Camposol Golf Development. Camposol (země slunce) leží v přirozeném, širokém údolí a je obklopen různými pohořími a nádhernou otevřenou, zvlněnou krajinou.

Camposol má dva komerční centra, obě s řadou supermarketů, obchodů, veterináře, optika, kadeřnictví, zubaře, banky, pošty, barů a restaurací, včetně indické, čínské, španělské, anglické, italské a bulharské kuchyně. Je zde také zdravotní středisko, lékárna a komunitní centrum a samozřejmě 18-jamkové golfové hřiště s klubovnou, kde se konají různé společenské akce, živá hudba atd.

Camposol je snadno dostupný 15 minutovou jízdou na krásné pláže Středozemního moře a přístav v Puerto de Mazarron a 30 minut na letiště Corvera (Murcia) a 1 hodinu na letiště Alicante.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
123 m2
Pozemek
285 m2
Užitná plocha
123 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
123 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00