2+kk, panoramatický výhled na moře, v komplexu Panorama Fort Beach, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14682
104 500 € ≈ 2 636 535 Kč
Plocha 114 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 6/6
Moře 50 m
Poplatek za služby 15 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi nádherný apartmán 2+kk o celkové ploše 114 m² s prostornou terasou a panoramatickým výhledem na moře, který se nachází v posledním, šestém patře moderního rezidenčního komplexu v klidné části oblíbeného letoviska Sveti Vlas. Díky své výjimečné poloze pouhých 50 metrů od písečné pláže a snadné dostupnosti do centra města je tento apartmán ideálním místem jak pro rekreační pobyty, tak pro celoroční bydlení.

Apartmán se nachází v komplexu nabízejícím špičkové služby a moderní vybavení, které zahrnují 16 venkovních bazénů, stylovou restauraci, recepci s 24hodinovou ostrahou a pečlivě udržované zahrady. Rezidenti mohou využívat bezpečné parkování a další zázemí, které zajišťuje vysoký komfort bydlení.

V blízkém okolí je k dispozici kompletní občanská vybavenost, včetně školek, škol, zdravotnických zařízení, pošty a supermarketů. Bohaté možnosti zábavy, sportovních aktivit a nákupů doplňuje výborná dopravní dostupnost díky autobusovým linkám a kvalitní silniční infrastruktuře.

Sveti Vlas je proslulý svou jedinečnou kombinací příjemného přímořského klimatu a čistého horského vzduchu, což z něj činí ideální destinaci pro ty, kteří hledají zdravé prostředí pro život nebo odpočinek. Letovisko je známé svou klidnou atmosférou, malebnými plážemi stranou masového turismu a krásnou přírodou.

Roční poplatek za údržbu činí 14,5 EUR/m², což zajišťuje vysokou úroveň správy a péče o nemovitost i okolní prostory.

Proč investovat s námi? Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široké portfolio ověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Zajistíme vám kompletní servis při koupi, pronájmu i správě nemovitosti, včetně poprodejních služeb. Jsme odborníci na místní trh a působíme v Bulharsku celoročně, což nám umožňuje poskytovat našim klientům kvalitní služby a individuální přístup.

Koupí nemovitosti od nás získáte nejen nové bydlení, ale také spolehlivého partnera, který vám pomůže zhodnotit vaši investici a postará se o správu vaší nemovitosti od A do Z.

Podlaží
6
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
114 m2
Užitná plocha
100.32 m2
Terasa
Ano
Bazén
16 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
3 km
Kavárna
2 km
Restaurace
110 m
Bar
170 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00