1+kk v pohádkové oblasti, Hurghada, možnost na splátky, Egypt

Hurghada, Egypt – ID 14550
75 720 € ≈ 1 901 708 Kč
Plocha 54 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 1/4
Moře 50 m
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám jedinečný projekt v srdci Egypta – luxusní apartmány k prodeji na splátky! Nabízíme flexibilní platební plány, díky kterým si může každý splnit svůj sen o bydlení u moře.

Majra je oázou klidu a krásy, nacházející se v malebné Hurghadě, která je známá svým průzračným tyrkysovým mořem, slunečními paprsky a přírodními krásami. Zde, na břehu Rudého moře, kde vítr přináší osvěžující mořský vánek, najdete dokonalé místo pro relaxaci a útěk od každodenního stresu. Tento projekt přináší harmonii mezi přírodou a moderním životním stylem.

konkrétní studio o ploše 54m2 se nachází v přízemí a nabízí výhled na moře.

Majra se nachází v prestižním aquaparku Miraj Bay, strategicky umístěném pouhých 20 minut od slavné El Gouny a 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada. Komplex se rozprostírá na ploše 15 000 m² a nabízí exkluzivní jednotky s výhledem na moře, od prostorných studií až po luxusní penthousy.

Proč investovat do bytu v Egyptě? Majra představuje ideální kombinaci dostupnosti, luxusu a skvělých investičních příležitostí. Hurghada, jedno z nejvyhledávanějších měst u Rudého moře, je známá nejen svými plážemi, ale i bohatou kulturou a životem plným zábavy po celý rok.

Naše realitní společnost MNM se postará o kompletní správu nemovitosti – od A do Z, abyste si mohli užívat bezstarostný život u moře. Navíc, naše podpora nekončí koupí nemovitosti, ale pokračuje v podobě kvalitního servisu a péče o váš majetek.

Hledáte byt v Egyptě? Chcete vlastnit nemovitost u Rudého moře? Majra je ideálním místem pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klid, krásu a možnost investice do budoucnosti.

Kontaktujte nás a staňte se součástí nového zážitku 365 dní v roce!

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
54 m2
Užitná plocha
47.52 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00