1+kk v nádherném komplexu Royal Sun, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14676
52 000 € ≈ 1 314 300 Kč
Plocha 31 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 5/6
Moře 450 m
Poplatek za služby 15 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám stylový apartmán 1+kk o celkové ploše 31 m², který se nachází v pátém podlaží cihlového domu ve vyhledávaném rezidenčním komplexu na Slunečném pobřeží, Bulharsko. Tento útulný byt zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s toaletou a prostorný balkon s nádherným výhledem do okolí. Ideální nemovitost pro celoroční bydlení nebo jako investice na pronájem.

Komplex se nachází pouhých 450 metrů od moře a nabízí širokou škálu vybavení, které uspokojí všechny vaše potřeby - tři bazény, recepci, restauraci, 24hodinovou ostrahu a krásně udržovanou zeleň. Díky tomu je ideální volbou pro všechny, kteří hledají komfortní bydlení nebo investiční příležitost.

Sluneční pobřeží je jednou z nejvyhledávanějších lokalit v Bulharsku díky své překrásné pláži a bohaté nabídce obchodů, restaurací a služeb. V okolí se nachází škola, školka, pošta i zdravotnická zařízení, což zajišťuje pohodlný a příjemný život pro rodiny i jednotlivce. Skvělá dopravní dostupnost MHD, autobusů a hlavních silničních tahů činí tuto lokalitu výjimečnou.

Poplatek za údržbu činí pouze 15,2 EUR za m² ročně, což zajišťuje vysokou úroveň správy a péče o nemovitost. Apartmán je k dispozici ihned a díky své skvělé poloze a vybavení představuje atraktivní investiční příležitost na stále se rozvíjejícím trhu s nemovitostmi v Bulharsku.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí bezkonkurenční výběr kvalitních a ověřených nemovitostí na bulharském pobřeží v lokalitách jako Sveti Vlas, Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují nejen samotnou koupi a pronájem nemovitosti, ale také celkovou správu a poprodejní servis. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti, aby vaše peníze neztratily na hodnotě.

Jsme místní experti a působíme v Bulharsku celoročně. Díky našim zkušenostem a znalostem trhu vám zajistíme bezpečnou a výhodnou investici. Koupí naše služby nekončí – naopak, budujeme s klienty dlouhodobý vztah a jsme vám k dispozici i po uskutečnění transakce.

Podlaží
5
Počet podlaží
6
Dispozice
1+kk
Plocha
31 m2
Užitná plocha
27.28 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
130 m
Lékař
1 km
Kavárna
330 m
Restaurace
180 m
Bar
100 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00