Prostorný 3+kk dům v žádané lokalitě, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 13114
109 000 € ≈ 2 728 270 Kč
Plocha 350 m2
Dispozice 3+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné

Nabízíme k prodeji krásný příklad vily Fortuna Deluxe se spoustou prostoru pro vlastní soukromý bazén na klidném místě v žádané lokalitě Camposol. Tato nemovitost s dispozicí 3+kk a zastavěnou plochou 60 m² je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidné části obce. Pozemek o rozloze 350 m² nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše potřeby.

V přední části pozemku je velká terasa po celé délce, která poskytuje výhled na hory. Tato terasa je ideální pro relaxaci a lze je za nízké náklady zasklít a přeměnit na zimní zahradu, kterou tak můžete využívat po celý rok.

Při vstupu předními dveřmi nemovitosti se dostanete přímo do prostorného a světlého obývacího pokoje, který je vybaven klimatizací a stropním ventilátorem. Obývací pokoj je propojen s jídelnou, která je snadno dostupná z plně vybavené kuchyně. Kuchyně zahrnuje spotřebiče, spoustu skříněk, vodní filtr a elektrický bojler. Z kuchyňských dveří máte přístup přímo do zahrady s úžasným výhledem do krajiny.

Do dvou ložnic se dostanete obloukem z obývacího pokoje. Obě ložnice mohou být vybaveny manželskou postelí, mají vestavěné skříně a stropní ventilátory. Hlavní ložnice je navíc vybavena klimatizací. K dispozici je plně kachlová rodinná koupelna s vanou a sprchou.

Pozemek o rozloze 350 m² je většinou štěrkový, což znamená, že je snadno udržovatelný a zároveň nabízí dostatek prostoru pro instalaci vlastního soukromého bazénu. Vila má soukromé střešní solárium, odkud se otevírá nádherný výhled na okolní hory. Pro přístup na toto solárium bude třeba přidat kovové schodiště.

Na straně pozemku je dlážděná příjezdová cesta, která poskytuje parkovací stání. Před vilou je další zahradní prostor, který je dlážděný a nabízí spoustu místa pro přidání květináčů a rostlin. Pod nemovitostí je rozlehlá budova, kterou lze dále rozvíjet, což poskytuje skvělé možnosti pro budoucí úpravy.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti ve velmi oblíbené rezidenční části komplexu Camposol Golf Development. Rezidence těží ze dvou komerčních center, ve kterých naleznete rozmanité místní vybavení.

Camposol je pouhých 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře a nádherného přístavu Puerto de Mazarron. Mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdáleno méně než 30 minut jízdy a přibližně hodinu do Alicante.

Tato vila představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají komfortní a klidné bydlení s možností přizpůsobit si svůj nový domov podle vlastních představ. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky této skvělé nemovitosti v Camposolu, kde si můžete užívat slunce, pohodu a kvalitní život v nádherném prostředí.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
350 m2
Pozemek
350 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
3 km
Lékař
1 km
Kavárna
3 km
Restaurace
3 km
Bar
950 m
Škola/školka
7 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00