Prostorný 2+kk v luxusním komplexu Harmony Palace, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14651
74 900 € ≈ 1 898 341 Kč
Plocha 47 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/7
Moře 500 m
Poplatek za služby 21 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám exkluzivní apartmán o velikosti 2+kk a celkové ploše 47 m², který se nachází ve čtvrtém podlaží sedmipatrové budovy v prestižním komplexu Harmony Palace na Slunečném pobřeží v Bulharsku. Apartmán disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou s toaletou a balkonem s krásným výhledem. Tento moderní a stylově zařízený apartmán je ideální jak pro vlastní bydlení, tak jako investice k pronájmu.

Hlavní přednosti apartmánu:

Vzdálenost od pláže: Pouhých 500 metrů od nádherné písčité pláže.

Kompletní vybavení a připravenost k okamžitému užívání.

Perfektní lokalita v centru letoviska Slunečné pobřeží s výbornou dostupností ke všem službám a atrakcím.

Roční poplatek za údržbu: 21 EUR/m².

O komplexu Harmony Palace: Komplex Harmony Palace je luxusní rezidenční projekt, který funguje celoročně a poskytuje majitelům i jejich hostům širokou škálu služeb a vybavení. Nachází se ve skvělé lokalitě na Slunečném pobřeží, pouhých 500 metrů od pláže. Je ideální pro ty, kdo hledají komfortní a pohodlné bydlení s veškerým zázemím na dosah.

Vybavení a služby v komplexu Harmony Palace:

Lázeňské centrum s relaxačními procedurami.

Sportovní hala s moderním vybavením.

Venkovní plavecký bazén a dětský bazén.

Dětské hřiště a venkovní rekreační plochy.

Pergoly a relaxační zóny v zahradě.

24hodinová recepce, bezpečnostní služba a video dohled.

Parkování pro rezidenty.

O lokalitě Slunečné pobřeží – ideální destinace pro dovolenou a investici

Slunečné pobřeží je největším a nejznámějším letoviskem na bulharském pobřeží Černého moře, ležícím jen 30 km severně od Burgasu. Oblast je proslulá svou 8 km dlouhou pláží s jemným zlatavým pískem, pozvolným vstupem do moře a skvělými klimatickými podmínkami, díky kterým je ideální pro rodiny s dětmi i seniory. V letovisku najdete mnoho kaváren, restaurací, obchodů a zábavních podniků.

Slunečné pobřeží je také vyhledáváno pro svou živou atmosféru, množství kulturních akcí a festivalů během letní sezóny. Promenáda vedoucí podél pláže spojuje Slunečné pobřeží s historickým městem Nessebar, které je zapsáno na seznamu UNESCO. V okolí letoviska se nachází i řada atrakcí, včetně aquaparku Action, který nabízí skluzavky, bazény, restaurace a další zábavu pro všechny generace.

Proč koupit nemovitost na Slunečném pobřeží přes MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

MOJE NEMOVITOST U MOŘE je renomovaná společnost s dlouholetými zkušenostmi na bulharském realitním trhu. Specializujeme se na prodej a správu nemovitostí v populárních přímořských lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nessebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Poskytujeme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu nemovitosti a poprodejní služby. Jsme místní odborníci, na které se můžete spolehnout!

Pokud hledáte svůj vysněný apartmán u moře nebo investiční příležitost na Slunečném pobřeží, neváhejte nás kontaktovat! Rádi vám poskytneme více informací a domluvíme prohlídku tohoto krásného apartmánu.

Podlaží
4
Počet podlaží
7
Dispozice
2+kk
Plocha
47 m2
Užitná plocha
41.36 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
180 m
Lékař
1 km
Kavárna
300 m
Restaurace
190 m
Bar
160 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00