Prostorný 1+kk bez poplatku za údržbu, Primorsko

Primorsko, Bulharsko – ID 14898
62 000 € ≈ 1 563 330 Kč
Plocha 56 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/4
Moře 600 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi útulný 1-pokojový byt o rozloze 56 m², s možností přidání příčky pro rozdělení místnosti a tím snadno předělatelný na 2+kk. Byt se nachází ve 3. patře ze 4, pouhých 600 metrů od moře. Velkou výhodou je, že k bytu není žádný udržovací poplatek, což činí tuto nabídku ještě atraktivnější. Skvělá příležitost, kterou doporučujeme!

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE: My vám pomůžeme vybrat tu správnou nemovitost v Bulharsku, abyste zajistili, že vaše investice bude hodnotná. Jsme Bulhaři s celoročním působením na bulharském pobřeží a nabízíme široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí. Naše služby zahrnují kompletní asistenci při koupi, pronájmu, správě nemovitosti a poprodejní servis v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

Komplexní správa nemovitosti: Naše firma se postará o správu vaší nemovitosti od A do Z. Zajišťujeme nejen nákup, ale i následnou péči, abyste měli jistotu, že vaše nemovitost bude v dobrých rukou. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech – vztah s námi nekončí koupí, ale teprve začíná.

O Primorsku: Primorsko je vyhledávané turistické letovisko s nejdelšími písečnými plážemi na pobřeží Černého moře, táhnoucími se více než 10 kilometrů. Pohostinnost místních obyvatel a možnost domluvit se v češtině dělají z Primorska oblíbenou destinaci zejména pro české turisty. Primorsko nabízí nádherné pláže s bělostným pískem, čistou vodou a pozvolným vstupem do moře. Od roku 1994 je držitelem prestižního ocenění Modrá vlajka, která potvrzuje vysoké standardy v oblasti péče o životní prostředí, čistoty vody a vybavenosti pláží.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
56 m2
Užitná plocha
49.28 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00