Prodej na splátky, Messambria Fort Club, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14637 - B-2/17
158 000 € ≈ 4 004 510 Kč
Plocha 115 m2
Dispozice 3+kk
Moře 20 m
Poplatek za služby 15 € za m2/rok
Období Celoroční

Exkluzivní nabídka apartmánů na pobřeží Bulharska - Na splátky s 20% akontací, až na 10 let! Již postavený perfektně fungující komplex v pvní linií!

Hledáte investici nebo vysněný apartmán u moře? Využijte jedinečné příležitosti pořídit si nemovitost v Bulharsku bez složitého papírování, přímo od investora!

Nabízíme více než 400 apartmánů v prestižních letoviscích: Elenite, Sveti Vlas, Sluneční Pobřeží a Ravda. Naše komplexně vybavené objekty jsou celoročně provozované, takže si můžete užívat pobyt kdykoli během roku.

Proč je tato nabídka výjimečná?

    •    Splátky s pouhou 20% akontací, bez prokazování příjmů!
    •    Splácení až na 10 let.
    •    Bez nutnosti předkládat příjmy
    •    Žádné prověřování či kontrola finanční historie.
    •    Ručení přímo kupovanou nemovitostí.

Stačí vám jediný doklad totožnosti a apartmán může být váš!

Neváhejte, kontaktujte nás a splňte si sen o vlastním apartmánu u moře – snadno, rychle a bez komplikací!

Popis komplexu Mesambria Fort
 
Mesambria Fort je luxusní rezidenční komplex nacházející se v krásném letovisku Elenite, který je součástí velkého komplexu “Fort Noks Grand Resort”. Komplex je známý svou působivou architekturou, zelení a klidnou atmosférou, a nabízí výjimečnou kombinaci komfortu a přírody.
 
Popis komplexu:
 
Mesambria Fort se nachází v první linii na mořském pobřeží, v bezprostřední blízkosti hor a v srdci zálivu. Tato jedinečná lokalita spojuje čistý mořský vzduch s chladným horským vánkem, což činí klima mimořádně příznivým pro odpočinek a relaxaci. Komplex je obklopen krásnou parkovou zónou s množstvím zelených ploch, květinovými zahradami a stinnými alejemi pro procházky.
 
Architektura a design:
 
Komplex je navržen v moderním stylu a využívá kvalitní materiály, což mu dodává elegantní a vytříbený vzhled. Budovy v Mesambria Fort se vyznačují světlými fasádami, prostornými terasami a velkými okny, která poskytují panoramatické výhledy na moře a okolní přírodu. Interiér apartmánů je prostorný a funkční, spojující komfort s estetikou.
 
Vybavení a služby:
 
Komplex nabízí širokou škálu vybavení, která splňují vysoké požadavky majitelů a hostů:
 
•Bazén s dětskou částí a lehátky pro slunění.
•Wellness centrum s vířivkou a saunou.
•Posilovna vybavená moderními stroji.
•Dětské hřiště s houpačkami a zábavou pro nejmenší.
•Restaurace s rozmanitou nabídkou a krásnou terasou s výhledem na moře.
•24hodinová ostraha a kamerový systém.
•Soukromé parkoviště pro majitele a hosty komplexu.
 
Poloha a okolí:
 
Mesambria Fort je jen pár minut pěšky od pláže a v bezprostřední blízkosti mnoha restaurací, kaváren a zábavních podniků. V oblasti jsou také možnosti pro venkovní sporty, jako je tenis a mini golf, a také vodní sporty. Komplex je ideální pro ty, kteří hledají soukromí a klid, ale zároveň chtějí být blízko moderních služeb a zábavy.
 
Mesambria Fort spojuje luxus, útulnost a přírodní krásy, což z něj činí ideální místo pro váš druhý domov nebo investici do nemovitostí.
 
Poplatky za údržbu zahrnují širokou škálu služeb, které zajistí váš maximální komfort a bezstarostný pobyt v komplexu Messambria Fort. S poplatkem 14,50 €/m² ročně získáte kompletní péči o areál a společné prostory, díky čemuž se můžete soustředit jen na užívání si vašeho apartmánu u moře.
 
Co vše zahrnuje poplatek za údržbu?
 
•Údržba celého areálu – Perfektně udržované společné prostory a infrastruktura, aby byl celý komplex vždy v perfektním stavu.
 
•Údržba společných částí budov – Pravidelné opravy a čištění, které zajistí, že budovy budou vypadat stále jako nové.
 
•Opravy a údržba infrastruktury a komunikací – Opravy cest, chodníků a veškerých přístupových cest, aby byl areál vždy snadno přístupný.
 
•Údržba bazénů – Zajištění čistoty a funkčnosti bazénů po celý rok, včetně péče o vodu a technické zázemí.
 
•Péče o zeleň – Pravidelná údržba zahrad, parků a dalších zelených ploch pro příjemné a harmonické prostředí.
 
•Celoroční bezpečnostní dohled – 24/7 ostraha a kamerový systém zajišťující bezpečnost vás i vašeho majetku.
 
•Využívání bazénů – Neomezený přístup k bazénům pro vás a vaše hosty.
 
•Osvětlení společných prostor – Péče o osvětlení celého areálu, včetně budov a venkovních komunikací, zajišťující pohodlný a bezpečný pohyb v noci.
 
•Unikátní program Fort Noks Guarantee – Záruka na většinu prvků dokončovacích prací a materiálů ve všech bytech, která vás ochrání před neočekávanými výdaji.
 
Placené služby dostupné na recepci
 
Pro vaše pohodlí a bezstarostný pobyt je na recepci komplexu k dispozici široká nabídka doplňkových placených služeb, které zahrnují např. půjčovnu aut, rezervace výletů, úklidové služby, a mnoho dalšího. Vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt v Bulharsku, najdete přímo v areálu.

 

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. 
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. 
Team MNM

Sveti Vlas se nachází na nejlepším místě na bulharském pobřeží Černého moře - na úpatí svahů Balkánu, které postupně sestupují do křišťálově čisté vody rozlehlého Černého moře. Tato příznivá kombinace znamená mnoho slunečných dnů (průměrně 260 ročně), chladné odpoledne, čistý vzduch a ideální podmínky pro léčbu nemocí horních cest dýchacích.
Kromě ideálního klimatu, které je blízko Středozemního moře, má Sveti Vlas zajímavou historii. Asi před 1800 lety byla místo luxusních přístavů a rekreačních komplexů thrácká svatyně. V té době bylo město pojmenováno Larissa a teprve 14. století přijalo jméno Sveti Vlas, patrona obchodníků.
Pláž letoviska je dlouhá 1,5 km a v průměru 16 m. Existují tři krásné pláže s jemným zlatým pískem, které podle Evropské komise patří k nejčistším pro koupání v Bulharsku.
Pokud hledáte párty, Slunečné pobřeží je jen pár minut jízdy autem, a pokud se budete chtít podívat na památky, jedinečné město Nessebar a jeho historického a kulturního dědictví jsou vzdálené 10 km. V roce 2007 byl ve městě Sveti Vlas otevřen největší jachetní přístav v Bulharsku - Marina Dinevi s kapacitou 300 jachet.
Jsou zde i zajímavé akce - každoročně v polovině července se koná plachetní regata „St. Vlas“ a v srpnu superskokanová rally pod stejným názvem.
Sveti Vlas je evropské město, které fascinuje všemi ročními obdobími. Podzim je velmi měkký a teplý, jaro inspiruje krásou kvetoucí vegetace a v zimě vás zasněžené svahy Stara Planina ponoří do zasněžené pohádky. V městě je veškerá občanská vybavenost pro pohodlný život. V Sveti Vlasu všechny nemovitosti, které nabízíme jsou vhodně k trvalému bydlení.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
115 m2
Bazén
2 bazény
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00