Přízemní apartmán se 2 ložnicemi a výhledem na moře – Bolnuevo, Murcia, Španělsko

Bolnuevo, Španělsko – ID 14704
115 000 € ≈ 2 911 225 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento přízemní apartmán se nachází v atraktivní přímořské oblasti Bolnuevo, která je známá svými krásnými plážemi a okouzlujícími přírodními útvary. Apartmán nabízí 2 ložnice, 1 koupelnu a je situován v uzavřeném komplexu s bazénem. Je ideální volbou jak pro rekreační bydlení, tak pro ty, kteří hledají trvalé bydlení v klidné lokalitě s nádherným výhledem na moře a hory.

Tento jižně orientovaný apartmán poskytuje dostatek přirozeného světla po celý den. Nachází se v přízemí a je vybaven dvojitě prosklenými okny, klimatizací a stropními ventilátory. Interiér nabízí moderní koupelnu se sprchovým koutem a ložnice s vestavěnými skříněmi. Hlavní ložnice i obývací pokoj mají přístup na krytou terasu s výhledem na moře a bazén. Apartmán je nevybavený, ale obsahuje základní spotřebiče jako součást prodeje.

Komplex, ve kterém se nemovitost nachází, má společný bazén a je pečlivě udržován. S měsíčními poplatky za údržbu ve výši pouhých 50 €, tento apartmán nabízí nízké provozní náklady.

Díky své poloze je ideální jako prázdninové bydlení s minimálními požadavky na údržbu.

Investice do nemovitosti v oblasti Bolnuevo vám nabízí nejen krásný výhled na moře a klidné prostředí, ale také skvělou příležitost k pronájmu. Mazarrónský záliv je tradiční destinací pro milovníky slunce a moře, přičemž mnohé pláže v této oblasti byly oceněny Modrou vlajkou a certifikátem kvality Q, což garantuje vysoký standard čistoty a služeb.

Bolnuevo je malebná přímořská vesnice známá svou „okouzlenou městskou krajinou“ tvořenou přírodními pískovcovými útvary, které jsou výsledkem tisícileté eroze způsobené větrem a vodou. Tato jedinečná lokalita přitahuje turisty z celého světa. V Bolnuevo naleznete několik obchodů, barů a restaurací, které nabízí typickou španělskou kuchyni a příjemné posezení s výhledem na moře.

Místní pláže, jako jsou Playa de Bolnuevo a menší zátoky jako Punta Bella, jsou ideální pro milovníky plážového života. Tato oblast je oblíbená pro své plážové bary a příjemnou atmosféru, která poskytuje klidné útočiště od rušnějších turistických lokalit.

Bolnuevo a jeho okolí nabízí ideální podmínky pro vodní sporty, jako je plachtění, potápění a rybolov. Díky tomu je oblast oblíbená mezi turisty i místními obyvateli, což z ní činí výhodnou lokalitu pro investice do nemovitostí.

Bolnuevo má skvělou dopravní dostupnost díky své blízkosti k městu Mazarrón a mezinárodním letištím. Letiště Corvera (Murcia) je vzdálené přibližně 45 minut jízdy, zatímco mezinárodní letiště Alicante je dosažitelné za něco málo přes hodinu. Díky blízkosti dálnice je zajištěna snadná dostupnost do dalších měst v regionu, jako jsou Cartagena nebo Murcia.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v nejlepších lokalitách na španělském pobřeží. Nabízíme kompletní podporu při koupi nemovitosti, včetně právního a administrativního poradenství. Díky našim dlouholetým zkušenostem a znalosti místního trhu vám pomůžeme najít ideální nemovitost, která splní všechny vaše požadavky.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo si domluvte prohlídku tohoto přízemního apartmánu v Bolnuevo. Pokud tato nabídka neodpovídá vašim představám, rádi pro vás vyhledáme další nemovitosti dle vašich specifických požadavků v oblasti Bolnuevo, Mazarrón nebo v jiných atraktivních lokalitách na pobřeží Španělska!

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
60 m2
Užitná plocha
55 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00