Nádherný rodinný dům s výhledem na moře a parkovacím místem blízko pláže v Byele

Byala, Bulharsko – ID 14938
152 000 € ≈ 3 838 000 Kč
Plocha 198 m2
Dispozice 5+kk
Moře 300 m
Poplatek za služby 3 000 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme exkluzivně třípatrový řadový dům s úchvatným výhledem na moře, jen 300 metrů od krásné písečné pláže v klidném přímořském městečku Byala. Tento prostorný dům o celkové ploše 198 m² je součástí uzavřeného, stylového komplexu s moderní architekturou, který získal ocenění v oblasti designu. Zde najdete 18 rodinných domů, každý se svým charakterem, pohodlím a příjemnou atmosférou.

Rozložení domu:

• První patro: vstupní hala, vzdušný obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, výklenek na pračku, koupelna s toaletou a prostorná veranda s výhledem na vnitřní část komplexu, kde na vás čekají dva krásné bazény a relaxační zóna.

• Druhé patro: dvě útulné ložnice, terasa s pěkným výhledem, velká koupelna s toaletou.

• Třetí patro: dvě další ložnice, velká terasa s přímým výhledem na moře a koupelna s toaletou.

Dům se prodává kompletně zařízený a plně vybavený moderními elektrospotřebiči. O komfort se postará klimatizace pro vytápění i chlazení a v obývacím pokoji nechybí krb, který v zimních měsících dodá místnosti útulnost. Podlahy jsou z kvalitní dlažby, která je odolná a snadná na údržbu.

Výjimečný komplex:

Komplex je oplocený a disponuje systémem kamerového zabezpečení, což vám zajistí soukromí i bezpečí. Vychutnáte si zde odpočinek u dvou bazénů s lehátky a slunečníky. Okolí domu je bohatě osázené zelení a květinami, které dotváří jedinečnou atmosféru a přináší pocit harmonie s přírodou.

Výhodná poloha:

Dům je v ideální lokalitě, pouhých pár minut chůze od pláže, restaurací, obchodů a dalších služeb. Byala nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný celoroční život – od školek a škol až po zdravotní středisko, poštu a sportovní zařízení. Nejbližší mezinárodní letiště je snadno dostupné, pouhých 50 km odtud.

Další výhody:

• Roční poplatek za údržbu společných prostor činí 3000 EUR.

• Vlastní parkovací místo přímo před domem.

Tento dům je ideální volbou jak pro trvalé bydlení, tak pro nezapomenutelnou rodinnou dovolenou nebo investici s potenciálem na pronájem.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost – domov u moře, kde si každý den užijete klid, krásné výhledy a pohodu v uzavřeném resortu.

Počet podlaží
3
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
198 m2
Pozemek
200 m2
Užitná plocha
174 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
198 m2
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00