Nádherný 3+kk s panoramatickým výhledem na moře v Princess Resort Hurghada

Hurghada , Egypt – ID 14785
230 000 € ≈ 5 807 500 Kč
Plocha 106 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/6
Moře 1 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento luxusní apartmán má rozlohu 106 m², nachází se ve 4. patře a je situován v Princess Resort Hurghada.

• Tento luxusní apartmán se skládá ze dvou ložnic, jedné koupelny, otevřené kuchyně, jídelního kouta, obývacího prostoru a prostorné terasy s výhledem na bazén a úchvatný výhled na moře.

• Vynikající otevřená kuchyně apartmánu má skříňky, které odrážejí prostor a harmonii, mramorové pracovní desky, podstavný dřez a vestavěné zcela nové kuchyňské spotřebiče (sporák, pračka a lednice).

• Apartmán disponuje prostornou terasou, která poskytuje bezproblémové propojení mezi hlavní ložnicí a obývacím prostorem.

• Byt byl kompletně zrekonstruován majitelem s novou vodovodní a elektrickou infrastrukturou. Staré okna Alumetal byla nahrazena špičkovými okny s tlumením hluku.

• Interiérový design apartmánu vyzařuje luxus a modernost, obsahuje krásné dřevěné podlahy a stěny, které vytvářejí teplou a harmonickou atmosféru, odrážející přirozené okolí.

• Přirozené světlo zaplavuje apartmán a čerstvý vzduch neustále cirkuluje, což poskytuje osvěžující a revitalizující prostředí. Z jakéhokoli místa v apartmánu si budete moci vychutnat dechberoucí výhled na moře.

• Apartmán je ideální pro ty, kteří hledají luxus, klid, soukromí a relaxaci.

• Apartmán vyzařuje luxus díky perfektně navrženým a dokončeným prostorům, obsahuje materiály té nejvyšší kvality. Je plně zařízený ohromujícím, zcela novým moderním nábytkem a vybavený špičkovými spotřebiči, které zvyšují váš životní komfort.

O Princess Resort Hurghada:

Princess Resort je vaší bránou k exkluzivnímu a luxusnímu životnímu stylu v Hurghadě. Nachází se podél prestižní Mamsha a tento pozoruhodný projekt má za cíl předefinovat luxusní přímořské bydlení.

S strategickou polohou a dechberoucími výhledy spojuje Princess Resort v Hurghadě moderní pohodlí s přirozenou krásou.

*Investice do Princess Resort Hurghada:

Nacházející se podél živé turistické promenády v Hurghadě, Princess Resort se pyšní záviděníhodnou polohou, obklopený širokou škálou vybavení, včetně obchodů, lékáren, restaurací, bazarů, klubů, supermarketů a barů. Tato výhodná poloha z něj činí ideální volbu pro investice do nemovitostí, což potvrzuje jeho status jednoho z nejvyhledávanějších resortů ve městě.

Soukromá pláž, lákavé bazény a bujné zelené plochy dělají z Princess Resort lákavou příležitost k investici. Ať už se rozhodnete v apartmánu bydlet a těžit z jeho jistého zhodnocení, nebo ho využít pro pronájem s vysokým ročním výnosem, tato nemovitost nabízí mnoho lukrativních možností.

S prokázanou historií stability patří nemovitosti v Princess Resortu trvale mezi bezpečné a výnosné investice na realitním trhu v Hurghadě.

• Princess Resort: Vize dokonalosti

Jako první fáze ambiciózního dvoudílného projektu nastavuje Princess Resort nové standardy ve světě přímořských nemovitostí.

Zde objevíte životní styl, který není jen luxusní, ale i hluboce klidný.

• Nesrovnatelné vybavení a panoramatické výhledy:

Princess Resort není jen bydliště; je to způsob života. Komunita nabízí řadu světově proslulých vybavení, které činí každý moment nezapomenutelným.

Od exkluzivních soukromých pláží po vzrušující vodní aktivity – každý aspekt přímořského života je zde na dosah ruky. A s panoramatickými výhledy na malebné pláže ukazuje Princess Resort úžasnou krásu panoramatu Hurghady.

Ať už při východu nebo západu slunce, každý moment zde je skutečným uměleckým dílem.

• Přijměte život v eleganci

Objevte vrchol luxusního života v Princess Resort v Hurghadě.

Ponořte se do světa elegance

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
106 m2
Užitná plocha
84 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00