Luxusní byt 3+kk v moderním rezidenčním komplexu v blízkosti golfového hřiště.

Villamartin, Španělsko – ID 13758
222 000 € ≈ 5 579 970 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Představujeme Vám jedinečnou příležitost ke koupi nového apartmánu o dispozici 3+kk v žádaném regionu Costa Blanka, konkrétně ve Villamartinu, Španělsko. Tento světle a prostorně řešený byt se nachází ve 2. podlaží s celkovou podlahovou plochou 72,95 m² a užitnou plochou 62 m². Součástí je také balkon o velikosti 11,9 m², ideální pro relaxaci a vychutnávání krásných středomořských večerů.

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v domě s celkem čtyřmi podlažími. K dispozici je parkovací stání a byt bude kolaudován v roce 2024. Aktuálně je ve fázi hrubé stavby, což nabízí možnost drobných úprav dle vlastních představ.

V této lokalitě je zajištěna veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, zdravotnických zařízení, pošty a supermarketů. Dopravní dostupnost je velmi dobrá – v okolí dostupné MHD, autobusová zastávka a přístupné silnice.

Milovníci aktivního odpočinku jistě ocení možnosti koupání a golfu, které tato oblast nabízí. Villamartin je rovněž známý svými golfovými hřišti a příznivým klimatem po celý rok.

Důležité informace:

- Kupující neplatí provizi

- Zajišťujeme poprodejní služby na místě

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku této zajímavé nemovitosti. Jsme připraveni vám pomoci s celým procesem nákupu i následnou péčí o vaši novou nemovitost ve Španělsku.

Villamartin je jednou z nejexkluzivnějších rezidenčních oblastí na jihu Costa Blanka, kombinující skvělé klima, kouzlo přírody a luxusní životní styl. Tato oblast nabízí bohaté možnosti pro golfové nadšence, zatímco blízkost pláží a kulturních památek zajišťuje nekonečné příležitosti pro zábavu a odpočinek. Skvělá lokalita Villamartinu umožňuje snadný přístup k široké škále služeb a obchodů, což zajišťuje pohodlí a komfort každodenního života.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
72 m2
Užitná plocha
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00