Krásná 4+kk vila s bazénem a střešní terasou, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 13101
100 000 € ≈ 2 492 500 Kč
Plocha 123 m2
Dispozice 4+kk
Moře 18 000 m
Stav Volné

Krásná 4+kk vila s bazénem a střešní terasou, Camposol, Španělsko

Nabízíme k prodeji samostatně stojící vilu v prestižní oblasti Camposol. Tato krásná nemovitost, i když vyžaduje vnější rekonstrukci, představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří touží po klidném bydlení v oblíbené rezidenční lokalitě Camposol Golf Development.

Vila s užitnou plochou 123 m² se rozkládá na udržovaném pozemku o velikosti 250 m² a nabízí pohodlí a soukromí. Dispozice domu zahrnuje tři prostorné ložnice a tři kvalitně vybavené koupelny. Hlavní ložnice se nachází v přízemí, zatímco velký pokoj pro hosty s vlastní koupelnou je situován v patře, což nabízí maximální soukromí pro návštěvy.

K pohodlí přispívají i stropní ventilátory, které zajistí příjemný chlad v letních měsících. Nemovitost má také vlastní soukromý bazén o rozměrech 6x3 m², kde si můžete užívat osvěžující koupání. K relaxaci a opalování můžete využít soukromou střešní terasu, která nabízí nádherné výhledy na okolní krajinu.

Pozemek je nízkoúdržbový díky oblázkovému povrchu a zvýšené přední stěně, která zajišťuje dostatek soukromí a bezpečí. Vilka je orientována na východ, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den.

Nemovitost je kompletně vybavena, což znamená, že je připravena k okamžitému nastěhování. Vše je zařízeno s ohledem na pohodlí a funkčnost, což z ní činí ideální místo pro trvalé bydlení nebo letní dovolenou.

Camposol nabízí bohatou občanskou vybavenost, včetně dvou komerčních center s řadou supermarketů, obchodů, veterinářů, optiky, kadeřnictví, zubaře, banky, pošty, barů a restaurací. V nabídce jsou také různé národní kuchyně, jako indická, čínská, španělská, anglická, italská a bulharská. Najdete zde také zdravotní středisko, lékárnu, komunitní centrum a 18jamkové golfové hřiště s klubovnou, kde se koná mnoho společenských akcí a živé hudby.

Lokalita je velmi dobře dostupná, pouhých 15 minut jízdy od nádherných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarron a 30 minut od letiště Corvera (Murcia). Do Alicante se dostanete přibližně za hodinu.

Domluvte si s námi prohlídku a přesvědčte se sami o výjimečných kvalitách této nemovitosti. Tato vila je ideálním místem pro vaše nové bydlení v srdci slunného Španělska.

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
123 m2
Pozemek
250 m2
Užitná plocha
123 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
123 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00