Exkluzivní dům v jedinečném komplexu u golfového hřiště. Luxus a klid na dosah.

El Chaparral , Španělsko – ID 13697
1 275 000 € ≈ 32 047 125 Kč
Plocha 376 m2
Dispozice 5+kk
Stav Ve výstavbě

Nabízíme Vám luxusní rodinný dům ve výstavbě v exkluzivní lokalitě El Chaparral, Costa Blanka. Tato moderní nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 218,62 m² a nabízí celkovou zastavěnou plochu 157,65 m² s užitnou plochou 134 m². Dům bude dokončen v roce 2024 a nabízí jedinečnou příležitost být prvním vlastníkem této skvělé nemovitosti ve výstavbě.

Tento patrový dům s dispozicí 5+kk je ideální pro rodiny, které hledají prostorné a pohodlné bydlení. Dům disponuje dvěma podlažími a obsahuje pět prostorných pokojů, které můžete přizpůsobit svým potřebám. Světlé a vzdušné interiéry nabízí moderní design a vysokou kvalitu provedení. K dispozici je velká terasa o rozloze 71,41 m², která poskytuje dostatek prostoru pro venkovní posezení, relaxaci a vychutnávání nádherného výhledu na moře.

Dům je postaven z kvalitních materiálů a splňuje všechny moderní standardy pro pohodlné bydlení. K dispozici je také sklep, garáž a parkovací stání, což zajišťuje dostatek úložného prostoru a pohodlné parkování pro vaše vozidla. Okolí domu je navrženo tak, aby poskytovalo maximální soukromí a komfort.

Nemovitost se nachází v klidné a žádané lokalitě s dobrou dostupností všech potřebných služeb. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna přístupem na dálnici, silnici, MHD a autobusové spojení. Region Costa Blanka nabízí skvělé podmínky pro golfové nadšence, což dělá tuto nemovitost ještě atraktivnější.

K dispozici je moderní infrastruktura včetně vodovodu, kanalizace a elektrifikace objektu. Dům je navržen ve vysokém standardu veškerých inženýrských sítí, což zajistí komfortní provoz a minimální náklady na údržbu.

Tento vynikající rodinný dům v El Chaparral je jedinečnou příležitostí pro kvalitní a moderní bydlení s výhledem na moře. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Nepromeškejte šanci stát se prvním majitelem této výjimečné nemovitosti ve vyhledávané lokalitě Costa Blanka!

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
376 m2
Pozemek
218.62 m2
Užitná plocha
134 m2
Terasa
71.41 m2
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
157.65 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
350 m
Lékař
290 m
Kavárna
320 m
Restaurace
0 m
Bar
340 m
Škola/školka
0 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00