2+kk s výhledem na bazén, v komplexu Blue Summer, kousek od pláže, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14874
69 500 € ≈ 1 756 265 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/6
Moře 600 m
Poplatek za služby 6 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi moderní apartmán 2+kk o ploše 64 m², který se nachází ve čtvrtém podlaží šestipatrového komplexu Blue Summer, situovaného jen 600 metrů od pláže na Slunečném pobřeží. Dispozice apartmánu zahrnuje prostornou předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na bazén.

Vybavení komplexu Blue Summer

Rezidentům i jejich hostům jsou k dispozici následující služby a vybavení:

Sezónní venkovní bazén s relaxační zónou

Bar u bazénu

24hodinová ostraha a video dohled

Bezplatné soukromé parkoviště Apartmán se nachází v jedné z nejoblíbenějších lokalit bulharského pobřeží, pouhých 1,4 km od známého aquaparku Action a 26 km od muzea letectví. Letiště Burgas je vzdáleno 28 km, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost.

Poplatek za údržbu činí pouze 6 €/m² ročně, což přispívá k výhodnosti této nemovitosti pro rekreační pobyty i investici.

Výhody vlastnictví apartmánu u moře

Investice do apartmánu na Slunečném pobřeží představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku u moře, ale i pro ty, kteří chtějí svou nemovitost pronajímat. MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí profesionální služby při koupi i správě nemovitosti. Pomůžeme vám s výběrem ideálního apartmánu, zajištěním všech potřebných formalit a s následným pronájmem či údržbou. Působíme v Bulharsku celoročně a jsme připraveni být vaším spolehlivým partnerem.

Slunečné pobřeží – ráj na bulharském pobřeží Černého moře

Slunečné pobřeží je největším a jedním z nejznámějších letovisek v Bulharsku. Nachází se 30 km severně od Burgasu a je proslulé svými klimatickými podmínkami, které zajišťují skvělé podmínky pro letní dovolenou. Největším lákadlem letoviska je 8 km dlouhá písčitá pláž s pozvolným přístupem do moře, ideální pro rodiny s dětmi i neplavce. Pro mladé i dospělé zde existuje nepřeberné množství zábavy a sportovních aktivit, včetně aquaparku Action, který nabízí atrakce pro všechny věkové kategorie.

Slunečné pobřeží má také živou pobřežní promenádu, která se táhne podél celé pláže až k historickému městu Nesebar, zapsanému na seznamu UNESCO. Promenáda je plná útulných restaurací, kaváren a stánků, kde si můžete vychutnat místní kuchyni. Během letní sezóny se v letovisku pořádají festivaly, koncerty a další kulturní akce, které zaručují nezapomenutelné zážitky pro všechny generace.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu prověřených apartmánů a domů. Naše služby zahrnují nejen prodej nemovitostí, ale i kompletní správu a poprodejní služby, abyste mohli svou nemovitost maximálně využít.

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
64 m2
Užitná plocha
56.32 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00