1+kk, s nízkým poplatkem za údržbu, Sluneční pobřeží, Bulharsko

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14891
56 500 € ≈ 1 425 778 Kč
Plocha 54 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/5
Moře 700 m
Poplatek za služby 120 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi byt 1+kk v obytném domě Kamelia na Slunečním pobřeží

Byt o velikosti 54 m², situovaný ve čtvrtém podlaží z pěti pater v domě Kamelia. Dispozice obývací pokoj s kuchyňským koutem a odpočinkovou částí, koupelna s toaletou a balkon.

V budově je k dispozici je výtah

Vzdálenost pouhých 700 metrů od pláže.

Poplatek za údržbu činí pouze 200BGN/přibližně 120€ ročně.

Výhody vlastnictví nemovitosti u moře s MOJE NEMOVITOST U MOŘE:

Naše společnost se specializuje na prodej, pronájem a správu nemovitostí v atraktivních lokalitách bulharského pobřeží, včetně Slunečného pobřeží, Sveti Vlas, Nesebaru, Ravdy a dalších. Nabízíme široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí, které jsou ideální jak pro investice, tak i pro rekreaci či trvalé bydlení. Pomůžeme vám vybrat tu správnou nemovitost, aby vaše investice byla bezpečná a neztratila na hodnotě. Kromě prodeje nabízíme také poprodejní služby a kompletní správu nemovitostí.

Slunečné pobřeží – ideální letovisko:

Slunečné pobřeží je největší a nejznámější letovisko v Bulharsku, ležící přibližně 30 km severně od Burgasu. Díky své 8 km dlouhé písčité pláži s pozvolným vstupem do moře je toto letovisko vhodné pro rodiny s dětmi, mladé páry i seniory. Blízkost historického Nesebaru, minivláčky a autobusová spojení s okolními městy zajišťují skvělou dostupnost. Slunečné pobřeží nabízí spoustu zábavy, kulturních událostí a atrakcí, včetně aquaparku Action, a je ideálním místem pro příjemné rodinné dovolené.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme bulharská firma s dlouholetou praxí na trhu s nemovitostmi a působíme celoročně. S námi se můžete spolehnout na kompletní servis, od výběru nemovitosti až po její správu a pronájem. Naše péče o klienty nekončí koupí, ale naopak začíná dlouhodobým vztahem a podporou.

Podlaží
4
Počet podlaží
5
Dispozice
1+kk
Plocha
54 m2
Užitná plocha
47.52 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00