Útulný střešní apartmán s 2 terasami a garáží v Playa del Cura, Torrevieja, Španělsko

Torrevieja, Španělsko – ID 14713
198 500 € ≈ 5 031 975 Kč
Plocha 86 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 5/5
Moře 200 m
Stav Volné
Období Celoroční

Hledáte nemovitost jen pár kroků od pláže a všech služeb s nádherným výhledem a dostatkem slunečního svitu po celý rok?

Tento střešní apartmán v Playa del Cura, Torrevieja, je ideální volbou pro ty, kteří chtějí naplno využít výhod středomořského bydlení na pobřeží Costa Blancy. Apartmán nabízí prostorné, světlé pokoje, jižní orientaci a dvě soukromé terasy, které jsou perfektní pro venkovní posezení a odpočinek.

Tento moderní apartmán o celkové zastavěné ploše 86 m² a užitné ploše 77 m² se nachází v prvním patře budovy postavené v roce 2003. Je ve výborném stavu a připravený k okamžitému nastěhování. Nemovitost disponuje prostorným obývacím pokojem s jídelním koutem a otevřenou kuchyní, která je plně vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Celý apartmán je vzdušný a světlý díky velkým oknům a proskleným dveřím vedoucím na terasy.

Apartmán má 2 ložnice s vestavěnými skříněmi a 1 kompletně vybavenou koupelnu se sprchovým koutem. Hlavní obytný prostor je propojen s prostornou jižně orientovanou terasou, která má rozlohu 25 m², což z ní činí ideální místo pro venkovní posezení, grilování nebo relaxaci při západu slunce. Druhá terasa je prosklená a poskytuje útočiště během chladnějších dnů a nabízí možnost užívat si venkovní prostředí po celý rok.

Další výhodou této nemovitosti je soukromé garážové stání v budově, což je v této oblíbené oblasti velkým benefitem. Apartmán je vybaven kvalitními kamennými podlahami a hliníkovými rámy oken, které zajišťují dlouhou životnost a moderní vzhled. Pro maximální komfort je zde nainstalováno elektrické vytápění a centrální ohřev vody.

Playa del Cura je jednou z nejvyhledávanějších oblastí města Torrevieja, známá svou centrální polohou a krásnými plážemi s jemným pískem a křišťálově čistou vodou. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají spojení komfortního bydlení s městským životem a blízkostí moře. V bezprostředním okolí najdete širokou nabídku obchodů, restaurací, kaváren a barů, které uspokojí jakékoliv chuťové preference.

Torrevieja je dynamické přímořské město na jihovýchodním pobřeží Španělska, které nabízí širokou škálu kulturních a volnočasových aktivit. Je známé svými solnými jezery a příjemným středomořským klimatem. Mírné zimy a horká léta činí z této oblasti atraktivní destinaci pro turisty i místní obyvatele. Playa del Cura je každoročně oceněna Modrou vlajkou za svou kvalitu vody a služby na pláži, což přitahuje mnoho návštěvníků z celého světa.

Tento apartmán je skvělou volbou pro ty, kteří hledají druhý domov, rekreační bydlení nebo nemovitost jako investici s možností pronájmu.

Díky své výhodné poloze v centru a blízkosti k pláži je apartmán ideální pro celoroční pobyt i prázdninové ubytování.

Torrevieja je oblíbená nejen mezi španělskými kupci, ale také mezi zahraničními investory, což z ní činí atraktivní investiční lokalitu.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách ve Španělsku. Poskytujeme kompletní služby zahrnující právní poradenství, pomoc s financováním a administrativní podporu, abychom zajistili hladký a bezproblémový proces koupě nemovitosti. S našimi zkušenostmi a detailní znalostí místního trhu vám pomůžeme najít ten pravý domov, který splní všechny vaše představy a požadavky.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvit osobní prohlídku.

Tento střešní apartmán v Playa del Cura je jedinečnou příležitostí, jak si splnit sen o bydlení u moře a užívat si všech krás Costa Blancy!

Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Plocha
86 m2
Užitná plocha
77 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00