Moderní apartmán se 3 ložnicemi a výhledem na moře – Isla Plana, Mazarrón Bay, Murcia, Španělsko

Isla Plana , Španělsko – ID 14705
199 000 € ≈ 5 037 685 Kč
Plocha 90 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 2/2
Moře 280 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento moderní jižně orientovaný apartmán se 3 ložnicemi a 2 koupelnami je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní bydlení s úžasnými výhledy na moře a hory, a zároveň chtějí být v blízkosti pláže a veškeré občanské vybavenosti. Nemovitost se nachází v žádané lokalitě Isla Plana v komplexu Mojon Hills, který je známý svým klidným prostředím a vysokým standardem bydlení.

Apartmán je kompletně zařízen a nabízí moderní interiér s kvalitními povrchovými úpravami. Dispozice zahrnuje 3 ložnice, z nichž jedna je momentálně využívána jako šatna, což poskytuje praktické řešení pro úložné prostory. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu (en-suite). V celém apartmánu je nainstalována klimatizace (kanálová jednotka), která zajišťuje příjemné klima během celého roku. Součástí prodeje je také přidělené parkovací místo.

K apartmánu náleží velká terasa orientovaná na jih, která je částečně pokryta umělou trávou a vybavena markýzou, což vytváří ideální prostor pro venkovní posezení a relaxaci. Z terasy si můžete užívat nádherné výhledy na moře a okolní hory. Nemovitost má také venkovní technickou místnost, ideální pro uložení věcí nebo jako prostor pro pračku.

Komplex Mojon Hills nabízí svým rezidentům přístup k pečlivě udržovaným společným prostorám s bazénem a jacuzzi, kde si můžete užívat odpočinku v klidném prostředí.Investice do nemovitosti v této oblasti nabízí nejen možnost využití jako druhého domova, ale také skvělou příležitost pro generování příjmů z pronájmu. Mírné středomořské klima a více než 300 slunečných dnů v roce činí z Mazarrón Bay ideální místo pro rekreaci po celý rok. Vlastnictví nemovitosti v tak atraktivní lokalitě přináší stabilní hodnotu a potenciál pro dlouhodobé zhodnocení.

Isla Plana se nachází v oblasti Mazarrón Bay a nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, kaváren a zdravotnických zařízení. Tato lokalita je vyhledávaná pro svou klidnou atmosféru a krásné přírodní pláže, které jsou ideální pro vodní sporty, jako je plavání, potápění a rybolov. Místní pláže získaly prestižní ocenění Modré vlajky a certifikaci kvality Q, což garantuje čistotu vody a vysokou úroveň poskytovaných služeb.

Isla Plana je vzdálená přibližně 35 minut jízdy od mezinárodního letiště Corvera (Murcia) a přibližně hodinu od mezinárodního letiště Alicante, což zajišťuje snadný přístup pro cestovatele z celého světa. Oblast je dobře propojena s dalšími městy v regionu, jako je Cartagena nebo Mazarrón, které nabízejí širokou škálu kulturních a společenských aktivit.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v nejatraktivnějších lokalitách na pobřeží Španělska. Poskytujeme kompletní podporu od právního poradenství po administrativní podporu, abychom zajistili hladký průběh celé transakce. Díky našim dlouholetým zkušenostem a znalostem místního trhu vám pomůžeme najít nemovitost, která splní všechny vaše představy a požadavky.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo si domluvte osobní prohlídku tohoto nádherného apartmánu v Isla Plana. Pokud tato nabídka neodpovídá vašim představám, rádi vám vyhledáme další nemovitosti dle vašich specifických požadavků v oblasti Mazarrón, Isla Plana nebo v jiných krásných lokalitách na pobřeží Španělska!

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
90 m2
Užitná plocha
82 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00