Zařízený 2+kk, s výhledem na moře, komplex Lifestyle 3, Ravda

Ravda, Bulharsko – ID 14622
96 900 € ≈ 2 447 694 Kč
Plocha 71 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/6
Moře 300 m
Poplatek za služby 639 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám krásný apartmán 2+kk o celkové ploše 71 m², nacházející se v pátém patře šestipodlažní budovy v oblíbeném letovisku Ravda, Bulharsko. Byt je ve výborném stavu a prodává se kompletně vybavený, což vám umožňuje okamžité nastěhování.

Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s nádherným výhledem na bazén a moře, ideální pro relaxaci a klidné chvíle. Byt se nachází pouhých 300 metrů od moře, což z něj činí skvělou volbu nejen pro milovníky pláží, ale i jako investiční příležitost.

Apartmán je součástí komplexu Lifestyle 3, který se nachází 300 metrů od pláže South Ravda a 500 metrů od hlavní pláže Ravda. Komplex nabízí širokou škálu vybavení, včetně bazénu pro děti i dospělé, relaxační zóny a dětského hřiště. V blízkosti najdete pláž Aurelia (1,7 km) a oblíbený aquapark Action (8,9 km). Pro maximální pohodlí nabízí komplex také placenou dopravu na letiště Burgas, které je vzdálené pouhých 24 km.

Díky umístění apartmánu ve vyšším patře si budete moci užívat nádherné výhledy na moře. Komplex se zaměřuje na bezpečnost a komfort rezidentů, a díky poplatku za údržbu ve výši 639 EUR ročně budou veškeré společné prostory a zařízení vždy v perfektním stavu.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr prověřených a kvalitních nemovitostí na bulharském pobřeží. Naše firma vám pomůže najít ideální nemovitost dle vašich požadavků a zajistit, aby vaše investice zůstala hodnotná. Jsme místní odborníci, kteří v Bulharsku působí celoročně. Zajišťujeme kompletní služby od nákupu, pronájmu až po správu nemovitosti a poprodejní servis v lokalitách jako Sveti Vlas, Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Můžete se na nás spolehnout ve všech ohledech. Koupí naše spolupráce nekončí, ale začíná.

Team MNM

Ravda je klidné přímořské letovisko, vzdálené 30 km severně od Burgasu. Letovisko nabízí krásné písečné pláže, příjemnou atmosféru a širokou škálu restaurací, obchodů, barů a dalších atrakcí. Ravda je ideální pro rodiny s dětmi a všechny, kdo hledají odpočinek mimo rušnější turistická centra. V blízkosti se nachází historické město Nesebar, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, což ještě více zvyšuje atraktivitu této lokality.

Podlaží
5
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
71 m2
Užitná plocha
62.48 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00