Stylový 1+kk s výhledem na bazén ve stylovém komplexu Sunny View Central, Slunečné pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14619
46 900 € ≈ 1 185 398 Kč
Plocha 36 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 2/6
Moře 450 m
Poplatek za služby 5 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi útulný a plně vybavený apartmán 1+kk o velikosti 36 m², situovaný v populárním komplexu na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Byt je ve výborném stavu, nachází se ve 2. patře šestipatrové budovy s výtahem a je ideální pro relaxaci i celoroční bydlení.

Dispozice apartmánu zahrnuje světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, moderní koupelnu a balkon s výhledem na bazén. Apartmán je v osobním vlastnictví a je ihned k nastěhování. Prodává se kompletně zařízený, což zajišťuje maximální pohodlí pro budoucí majitele.

Komplex, kde se apartmán nachází, nabízí širokou škálu služeb a vybavení, jako je bazén, recepce, restaurace, udržované zahrady a 24/7 bezpečnostní služba. Parkování je zajištěno přímo v areálu.

Lokalita poskytuje kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, supermarketů, zdravotnických zařízení a dalších služeb. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna městskou hromadnou dopravou a blízkostí hlavní silnice. Elektřina 230V a veřejná kanalizace jsou standardem.

Apartmán se nachází pouhých 450 metrů od pláže, což umožňuje snadný přístup k moři. Díky výhodné poloze, kvalitnímu vybavení a komfortu je byt ideální pro celoroční bydlení nebo jako investiční příležitost.

Poplatek za údržbu činí pouze 5 EUR/m² ročně.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí v Bulharsku. Poskytujeme kompletní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí na bulharském pobřeží, včetně lokací jako Sluneční pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další. Naše firma vám pomůže najít ideální nemovitost a zajistit, aby vaše investice zůstala hodnotná. Našim klientům nabízíme poprodejní služby a spolehlivou správu nemovitosti.

Sluneční pobřeží je největší letovisko v Bulharsku, ležící pouhých 30 km severně od Burgasu. Nádherná 8 km dlouhá písečná pláž, pozvolný vstup do moře a blízkost historického Nesebaru činí z této oblasti jedno z nejoblíbenějších letovisek na bulharském Černomoří. Místní doprava zahrnuje minivláčky a pravidelné autobusové spojení s okolními městy. Letovisko je ideálním místem pro rodiny s dětmi, mladé lidi i starší generace, díky množství zábavy, restaurací a atrakcí včetně oblíbeného aquaparku Action.

Vyberte si nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE a získejte spolehlivého partnera pro vaši investici. Naše služby nekončí koupí – zajišťujeme kompletní správu vaší nemovitosti, abyste si mohli užívat bezstarostné bydlení nebo dovolenou na bulharském pobřeží.

Podlaží
2
Počet podlaží
6
Dispozice
1+kk
Plocha
36 m2
Užitná plocha
31.68 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
140 m
Lékař
660 m
Kavárna
180 m
Restaurace
100 m
Bar
220 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00