Skvělá nabídka! Hezký dům bez dalších investic u golfu, jen 15 min od moře za neuvěřitelnou cenu!

Camposol, Španělsko – ID 13118
71 500 € ≈ 1 797 153 Kč
Plocha 105 m2
Dispozice 3+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme terasový dům s privátní střešní terasou, který disponuje 2 ložnicemi a 1 koupelnou. Dům má přední i zadní terasu, přičemž ta jižní nabízí dostatek slunečního svitu. Nemovitost je plně zařízená, včetně všech bílých spotřebičů. Dům je vybaven stropními ventilátory a mřížemi na oknech, a nabízí úchvatné výhledy na okolní hory. Otevřený plán obývacího pokoje, kuchyně a jídelny zajišťuje příjemný a prostorný interiér.

Výhody tohoto domu:

2 ložnice a 1 koupelna, Plně zařízený včetně bílých spotřebičů, Privátní střešní solárium, Zadní terasa, Jihozápadní orientace, Mříže na oknech

Možnost uzavření terasy, Stropní ventilátory, Výhledy na hory

Poloha:

Nemovitost se nachází v klidné části populárního rezidenčního areálu Camposol Golf. Camposol, což znamená „země slunce“, je umístěn v přirozeném, širokém údolí obklopeném různými horskými pásmy a malebnou přírodou.

Proč zvolit Camposol:

Camposol nabízí dvě obchodní centra s širokým výběrem supermarketů, obchodů, veterináře, optika, kadeřníka, zubaře, banky, pošty, barů a restaurací, včetně indických, čínských, španělských, anglických, italských a bulharských. Dále zde naleznete lékařské centrum, lékárnu a komunitní centrum, a samozřejmě 18jamkové golfové hřiště s klubovnou, kde se pořádají různé společenské akce a živá hudba.

Vzdálenosti:

Jen 15 minut jízdy od nádherných pláží Středozemního moře a mariny v Puerto de Mazarron.

30 minut na letiště Corvera (Murcia).

1 hodina na letiště Alicante.

Things to Do in Camposol:

Camposol nabízí řadu aktivit pro všechny věkové skupiny a zájmy. Golfové hřiště je ideální pro milovníky golfu, zatímco přírodní krásy okolních hor a údolí vybízejí k pěší turistice a procházkám. Společenský život je zde také bohatý – od pravidelných trhů po kulturní akce v komunitním centru, živou hudbu v místních barech a restauracích, až po širokou škálu sportovních a rekreačních možností. Camposol je skvělým místem pro ty, kteří hledají klidný životní styl s přístupem k mnoha aktivitám.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
105 m2
Pozemek
250 m2
Užitná plocha
55 m2
Terasa
35 m2
Balkon
15 m2
Zastavěná plocha
55 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00