Samostatně stojící dům s výhledem na hory a soukromým bazénem, Camposol, Murcia, Spain

Camposol, Španělsko – ID 14691
189 000 € ≈ 4 783 590 Kč
Plocha 70 m2
Dispozice 3+kk
Moře 13 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji exkluzivní samostatně stojící dům, který se nachází v oblíbené rezidenční oblasti Camposol v regionu Murcia na jihovýchodě Španělska.

Tato nemovitost, ideální pro trvalé bydlení i rekreační účely, disponuje soukromým bazénem o velikosti 10x4 m, rozlehlou zahradou a střešním soláriem, odkud si můžete vychutnat dech beroucí výhledy na okolní pohoří.

Dům s celkovou obytnou plochou 70 m² je situován na prostorném pozemku o velikosti 490 m² a nabízí dvě ložnice, dvě koupelny (z toho jedna en-suite), klimatizaci, ústřední topení a krbová kamna pro celoroční pohodlí.

Tato nemovitost je vybavena moderní kuchyní, velkými úložnými prostory a plně zařízeným interiérem včetně spotřebičů, což umožňuje okamžité nastěhování. Zahrada je částečně vydlážděná a částečně pokryta štěrkem, což snižuje náročnost údržby a poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity, posezení nebo grilování. Parkovací místo, přístřešek pro auto a elektrická brána zajišťují soukromí a bezpečnost. V bezprostředním okolí najdete také golfové hřiště, což je ideální pro milovníky golfu a aktivního životního stylu.

Camposol, což v překladu znamená „země slunce“, je ideálním místem pro všechny, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v přírodě, ale zároveň s dobrou dostupností všech potřebných služeb. V této lokalitě naleznete dvě obchodní centra s řadou supermarketů, obchodů, restaurací a barů nabízejících pokrmy z celého světa. Mezi další služby patří veterinární klinika, optika, lékárna, zdravotní středisko, banky a pošta. Nechybí ani různé společenské akce a živá hudba v golfovém klubu, kde si můžete užít volné chvíle s přáteli či rodinou.

Camposol se nachází v přírodní široké kotlině obklopené pohořími a rozlehlou venkovskou krajinou. Oblast nabízí ideální podmínky pro pěší turistiku, cyklistiku a golf, a přitom je jen pár minut jízdy od pláží Středozemního moře a přístavu Puerto de Mazarron.

Investice do nemovitosti ve Španělsku přináší celou řadu výhod. Vedle stabilního realitního trhu nabízí Španělsko příznivé podmínky pro dlouhodobé zhodnocení investice a atraktivní ceny nemovitostí ve srovnání s jinými evropskými zeměmi. Díky příznivému klimatu s více než 300 slunečnými dny v roce a celoročně teplému počasí je Španělsko ideální destinací pro ty, kteří chtějí uniknout chladným zimám a užívat si relaxaci u moře. Navíc je zde skvělá infrastruktura a výhodné daňové podmínky, což usnadňuje proces koupě nemovitosti i získání rezidenčního statusu.

Camposol se nachází pouhých 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře a přístavu Puerto de Mazarron, který nabízí nejen širokou škálu restaurací a kaváren, ale také možnost vodních sportů a relaxace na pláži. Oblast má skvělé dopravní spojení: mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdálené 30 minut jízdy a letiště Alicante přibližně 1 hodinu. Díky dálnici A7 se rychle dostanete do větších měst, jako je Murcia a Cartagena, která jsou známá svou bohatou historií a kulturním dědictvím.

Mojenemovitostumoře je vaším spolehlivým partnerem při hledání nemovitostí ve Španělsku. S více než 10 lety zkušeností a individuálním přístupem k našim klientům zajišťujeme, že najdete svůj vysněný dům u moře za nejlepší cenu na trhu. Spolupracujeme pouze s ověřenými developery a nabízíme širokou nabídku nemovitostí od luxusních vil až po útulné apartmány. Zajišťujeme kompletní servis od výběru nemovitosti přes právní a daňové poradenství až po správu vaší nemovitosti. Díky našim zkušenostem a lokální znalosti vám pomůžeme najít nemovitost přesně podle vašich představ.

Hledáte nemovitost v konkrétní lokalitě nebo s určitými požadavky? Kontaktujte nás a společně najdeme ideální dům, který splní všechna vaše přání. Nepropásněte jedinečnou příležitost investice do nemovitostí ve Španělsku a začněte si užívat středomořský životní styl ještě dnes!

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
70 m2
Pozemek
490 m2
Užitná plocha
65 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
70 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00