Řadový dům s výhledem na hory v Camposol, Mazarrón, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 14699
76 000 € ≈ 1 919 000 Kč
Plocha 110 m2
Dispozice 3+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších více než 200 nemovitostí v tomto regionu.

Nabízíme vám řadový dům s 2 ložnicemi a 1 koupelnou, který je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování.

Tato krásná nemovitost se nachází v klidné oblasti Camposol v městě Mazarrón, Murcia, Španělsko. dům má soukromou střešní terasu s nádherným výhledem na hory a je orientována na jihozápad, což zaručuje skvělý sluneční svit po většinu dne.

Dům disponuje přední a zadní terasou, což zajišťuje možnost vychutnat si venkovní prostor na obou stranách. K tomu je zde také solárium a sklepní místnost pro úložný prostor.

Nemovitost je plně vybavena klimatizací a stropními ventilátory pro maximální pohodlí během horkých letních dnů.

Camposol je oblíbená rezidenční oblast nedaleko města Mazarrón, která je ideální pro ty, kdo hledají klidné prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah. V blízkosti najdete golfové hřiště, restaurace, supermarkety, lékárny a další služby. Camposol je skvělé místo pro ty, kdo chtějí užívat života v pohodlném domě s nádherným okolím.

Město Mazarrón a jeho pobřežní oblast Puerto de Mazarrón jsou známé krásnými plážemi oceněnými Modrou vlajkou. V této lokalitě můžete užívat klidného života u moře s bohatou nabídkou vodních sportů a turistických tras.

Camposol a Mazarrón jsou snadno dostupné z velkých měst, jako jsou Murcia a Cartagena. Nejbližší letiště Murcia-Corvera je vzdáleno přibližně hodinu jízdy. Díky skvělé dopravní infrastruktuře se můžete snadno pohybovat po celé oblasti a využívat všechny výhody, které region nabízí.

Investice do nemovitosti v této oblasti přináší výhody jak pro rekreační účely, tak i pro dlouhodobé bydlení. Díky příjemnému středomořskému klimatu si můžete užívat teplé letní dny a mírné zimy. Nemovitosti v této části Španělska jsou vysoce ceněné a vhodné i pro krátkodobé a dlouhodobé pronájmy.

Španělsko nabízí skvělé životní podmínky, slunečné počasí po celý rok a nízké životní náklady. Investice do nemovitostí v pobřežních oblastech, jako je Camposol v Mazarrónu, je ideální pro osobní využití i pro pronájem. Naše společnost Mojenemovitostumore.cz vám pomůže najít tu správnou nemovitost u moře, která splní vaše potřeby a investiční cíle. S našimi zkušenostmi a širokým portfoliem nemovitostí jsme připraveni vám asistovat po celou dobu procesu nákupu.

Neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme s výběrem!

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
110 m2
Pozemek
60 m2
Užitná plocha
53 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
55 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00