Prostorný 3+kk s výhledem na moře, dvě koupelny, Nesebar

Nesebar, Bulharsko – ID 14630
140 000 € ≈ 3 548 300 Kč
Plocha 94 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 5/6
Moře 100 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Exkluzivní nabídka v srdci Nesebaru! Tento prostorný apartmán 3+kk o celkové ploše 94 m², s užitnou plochou 82,72 m², se nachází v prestižním komplexu na pátém z šesti podlaží, pouhých 100 metrů od moře. Byt disponuje prostorným balkonem s nádherným výhledem na moře, což je ideální místo pro relaxaci a odpočinek.

Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, dvě koupelny s toaletou a dva balkony. Lokální elektrické vytápění a připojení k internetu i telefonu zajistí pohodlí pro celoroční bydlení.

Komplex nabízí špičkové vybavení a služby:

6 bazénů pro relaxaci a osvěžení

24hodinovou recepci a bezpečnostní službu pro maximální bezpečnost obyvatel

Restauraci s možností stravování přímo v areálu

Udržovanou zahradu a zelené plochy pro příjemné procházky a odpočinek

Výhodná poloha: Apartmán se nachází v centru Nesebaru, jen pár kroků od pláže a v docházkové vzdálenosti od Starého města, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. V okolí najdete kompletní občanskou vybavenost – školy, školky, zdravotnická zařízení, poštu, supermarkety, restaurace a obchody. Skvělá dopravní dostupnost zahrnuje pravidelné autobusové spoje a snadný silniční přístup.

Nesebar je jedním z nejkrásnějších měst na bulharském pobřeží Černého moře, známý svou bohatou historií a malebnou architekturou. Staré město Nesebar, se svými úzkými dlážděnými uličkami a historickými památkami, je oblíbeným cílem návštěvníků a ideálním místem pro procházky a poznávání historie.

Roční poplatek za údržbu činí 10 EUR/m², což zajišťuje perfektní péči o veškeré společné prostory a vybavení v komplexu.

Tento apartmán je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení u moře s vynikající dostupností k veškeré vybavenosti. Hodí se jak pro trvalé bydlení, tak jako investice s vysokým potenciálem pronájmu.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Pomůžeme vám najít ideální investici dle vašich požadavků a zajistíme, že vaše peníze neztratí na hodnotě. Jsme místní odborníci působící v Bulharsku celoročně a nabízíme kompletní servis při koupi, pronájmu a správě nemovitostí. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z, takže se na nás můžete spolehnout ve všech ohledech. Koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Hledáte ideální místo u moře? Kontaktujte nás a společně najdeme vaši vysněnou nemovitost!

Podlaží
5
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
94 m2
Užitná plocha
82.72 m2
Balkon
Ano
Bazén
6 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
940 m
Lékař
20 m
Kavárna
310 m
Restaurace
20 m
Bar
220 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00