Prostorný 2+kk s terasou, panenská příroda, komplex Sunny House, Košarica

Košarica , Bulharsko – ID 14775
62 900 € ≈ 1 591 056 Kč
Plocha 92 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/4
Moře 2 200 m
Poplatek za služby 317 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Představujeme prostorný apartmán 2+kk o velikosti 92 m², který se nachází ve třetím patře ze čtyř v atraktivním resortovém komplexu Sunny House v malebné obci Košarica, nedaleko od Slunečného pobřeží, Bulharsko. Dispozice zahrnuje předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a terasu. Apartmán nabízí krásné výhledy a ideální prostředí pro odpočinek i bydlení.

Vybavení komplexu Sunny House:

Komplex Sunny House poskytuje svým majitelům a jejich hostům bohaté vybavení a služby:

Velký plavecký bazén

Dětské hřiště

Obchod přímo v komplexu

Parkování v areálu

Oplocený a hlídaný areál s celoroční bezpečností

Roční poplatek za údržbu činí 317 €.

Výhody vlastnictví apartmánu v Košarica

Komplex Sunny House se nachází jen 2,2 km od pláže a 20 minut chůze od známého letoviska Slunečné pobřeží, což poskytuje perfektní kombinaci klidu a blízkosti rušného turistického centra. Blízkost města Burgas (35 km) a mezinárodního letiště (30 km) zajišťuje snadný přístup pro majitele i turisty.

Proč investovat do nemovitosti v Košarica?

Košarica je rekreační obec s nádherným panoramatickým výhledem na Černé moře a pohoří Stara Planina, což ji činí ideálním místem pro milovníky přírody, turistiky a ekoturistiky. Zde můžete vychutnávat klidné procházky lesem, cykloturistiku nebo rybaření. Tato malebná obec se nachází jen 3 km od živého letoviska Slunečné pobřeží, které nabízí široké možnosti nočního života a zábavy.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme široký výběr kvalitních nemovitostí ve vyhledávaných lokalitách jako Košarica, Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Pomorie a další. Naše služby zahrnují komplexní správu nemovitosti, poprodejní služby a poradenství při koupi či pronájmu. Spolehněte se na náš profesionální přístup – vaše investice bude v dobrých rukou.

Proč investovat v Bulharsku?

Bulharsko nabízí nízké ceny nemovitostí, stabilní ekonomiku a stále rostoucí zájem turistů. Oblast Košarica a Slunečné pobřeží poskytují ideální příležitosti pro investory, ať už plánujete využití pro vlastní rekreaci nebo jako investici pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
92 m2
Užitná plocha
80.96 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
80 m
Lékař
1 km
Kavárna
260 m
Restaurace
100 m
Bar
70 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00