Prostorná 5+kk vila s bazénem a výhledem na hory v srdci Murcie

Totana, Španělsko – ID 12884
295 000 € ≈ 7 408 925 Kč
Plocha 118 m2
Dispozice 5+kk
Moře 30 000 m
Stav Volné

Nabízíme k prodeji samostatně stojící vilu v krásné lokalitě Totana, Murcia, Španělsko. Tato vila s jižní orientací a výhledem na hory nabízí ideální kombinaci komfortu a luxusu.

Vila má čtyři prostorné ložnice a tři moderní koupelny, poskytující dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Součástí nemovitosti je soukromý bazén o rozměrech 7x3 m², kde si můžete užívat osvěžující koupání v horkých letních dnech.

Interiér vily je kompletně zařízený a vybavený moderními technologiemi, včetně předinstalované klimatizace a ústředního plynového topení. Prosklená konzervatoř je ideální pro relaxaci, zatímco grilovací prostor s altánem a výsuvnou markýzou je perfektním místem pro venkovní posezení s rodinou a přáteli.

Vila také nabízí off-road parkování s elektrickou posuvnou bránou, zajišťující bezpečný prostor pro vaše vozidla. Pozemek o rozloze 500 m² je obklopen zahradou, která poskytuje soukromí a klid.

Lokalita Totana se nachází v regionu Murcia, známém svým příjemným středomořským klimatem, kde slunce svítí většinu roku. Oblast je obklopena malebnými horami a bohatou historií, která se odráží v místní architektuře a tradicích. Totana je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a autentické španělské prostředí, ale zároveň ocení snadný přístup k moderním vymoženostem.

V okolí Totany je spousta míst, která stojí za to vidět a navštívit. Ať už milujete pěší turistiku nebo cyklistiku, Totana je region, kde skryté skvosty čekají na to, až je objevíte a navštívíte.

V blízkosti najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, zdravotních středisek a škol. Milovníci golfu ocení dostupnost golfových hřišť v okolí. Přístavní město Mazarrón s krásnými plážemi je také nedaleko, což poskytuje další možnosti pro rekreaci a zábavu.

Na letiště Murcia dojedete za 30 minut a na letiště Alicante za 1 hodinu a 10 minut.

Tato vila je připravena k okamžitému nastěhování a nabízí jedinečnou příležitost k investici do nemovitosti v atraktivní lokalitě. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky.

Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Plocha
118 m2
Pozemek
500 m2
Užitná plocha
118 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
118 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00