Představujeme skvělou příležitost k Investici do rodinného domu s očekávaným ročním výnosem 8%-14%

Urb. el Chaparral, Španělsko – ID 13699
599 000 € ≈ 15 061 855 Kč
Plocha 145 m2
Dispozice 4+kk
Stav Volné

Představujeme vzrušující nový projekt v Mijas Costa, jehož dokončení je plánováno na říjen 2024!

Za naší pomoci kupujete přímo od developera, neplatíte provizi!

Ceny zbývajících domů od 540 000 do 1 290 000 eur.

Tento jedinečný projekt nabízí celkem 80 domů, z nichž každý je pečlivě navržen tak, aby poskytoval dokonalou kombinaci moderního designu a nepřekonatelného pohodlí. Toto místo nastavuje nový standard pro pobřežní život.

Tento řadový dům v klidné části obce Urb. el Chaparral zaujímá užitnou plochu 118,95 m² a rozkládá se na dvou podlažích. Dispozice 4+kk poskytuje komfortní bydlení s prostorným přízemím a útulným podkrovím, každé z nich o velikosti 50 m². Dům je vybaven terasou o rozloze 27,19 m² a malou zahradou o velikosti 26,02 m², což dohromady vytváří obytnou plochu celkem 153,19 m².

Společné prostory a prostorné interiéry těchto domů byly promyšleně navrženy tak, aby maximalizovaly přirozené světlo a vytvořily příjemné a vizuálně ohromující prostředí. Velká okna a velkoformátové porcelánové dlaždice jsou orientované tak, aby zachytily sluneční světlo po celý den. Krásné terasy navíc nabízejí ideální místo k relaxaci a užívání si úchvatných západů slunce s přáteli a rodinou.

Kuchyně, ústřední bod domů, je hladce integrovaná do obytného prostoru a vytváří světlou a vzdušnou atmosféru, ideální pro každodenní život. S křemennými pracovními deskami, nejmodernějšími spotřebiči a integrovaným LED osvětlením byl každý detail pečlivě vybrán tak, aby vyzařoval teplo a sofistikovanost. Koupelny pokračují v tomto tématu kvality a designu s elegantními velkoformátovými porcelánovými obklady, což zajišťuje luxusní zážitek na každém kroku.

S velkým důrazem na udržitelnost a energetickou účinnost jsou domy vybaveny specifikacemi, které nejen splňují, ale i překračují průmyslové standardy, což zajišťuje nízkou spotřebu energie bez obětování pohodlí nebo funkčnosti.

Projekt má výjimečnou polohu vedle golfového hřiště El Chaparral a je jen kousek od pláže. Obyvatelé mají přístup k řadě rekreačních možností na dosah ruky. Navíc, živé zábavní centrum La Cala de Mijas a historické centrum Fuengiroly jsou jen krátkou jízdou, což nabízí živou atmosféru a nesčetné možnosti stravování a nakupování.

Pro rodiny s dětmi přidává na přitažlivosti této lokality blízkost mezinárodních škol a zdravotních středisek, zatímco golfoví nadšenci ocení, že jsou obklopeni více než 70 golfovými hřišti světové třídy podél pobřeží Costa del Sol. A vzhledem k tomu, že Marbella je vzdálena pouhých 20 minut, obyvatelé budou mít snadný přístup ke kosmopolitnímu kouzlu a luxusnímu vybavení, které toto živé město nabízí.

Stručně řečeno, tento projekt představuje vzácnou příležitost zažít to nejlepší z pobřežního života v jedné z nejvyhledávanějších oblastí Costa del Sol. S dokonalým designem, nepřekonatelnou polohou a závazkem ke kvalitě a udržitelnosti tyto domy jistě předčí i ta nejvyšší očekávání.

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
145 m2
Pozemek
26 m2
Užitná plocha
100 m2
Terasa
27.19 m2
Zastavěná plocha
118.95 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00